Αναβολή της συνάντησης με Τσίπρα ζητά ο Καμμένος – Τι απαντά το Μαξίμου

Αναβολή της συνάντησης με Τσίπρα ζητά ο Καμμένος – Τι απαντά το Μαξίμου

Συνδυάζοντας τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα με τη συνταγματική αναθεώρηση στο κοινοβούλιο των Σκοπίων, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι η συνάντηση με τον πρωθυπουργό σήμερα, όπως είχε ανακοινωθεί, δεν έχει νόημα, διότι, σύμφωνα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, υπάρχει εμπλοκή στη γειτονική χώρα.

Από την πλευρά τους, πηγές του Μαξίμου, σχολιάζοντας σιβυλλικά τη δήλωση Καμμένου, είπαν στο documentonews.gr, ότι «αυτή τη στιγμή που μιλάμε συνάντηση δεν υπάρχει».

Διαβάστε ακόμα: Πάνος Καμμένος: Προς αναβολή η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό

Σ΄αυτό το πλαίσιο συνεδριάζει ήδη η ΚΟ των ΑΝΕΛ, απούσης της υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά η οποία βρίσκεται στο Τορόντο.

Διαβάστε ακόμα: Συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου Όλα ανοιχτά, την ερχόμενη εβδομάδα οι όποιες εξελίξεις

Αξιοσημείωτο είναι ότι στα γραφεία των ΑΝΕΛ στη βουλή προσήλθε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης ο οποίος κατά πολλούς θεωρείται ρυθμιστής για τις κυβερνητικές εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμα: Καμμένος: Δεν είμαι απερχόμενος υπουργός ούτε τελώ υπό παραίτηση (Video)

Βγάλτε φωτογραφίες για να μην βγαίνουν σενάρια 

Πριν ξεκινήσει η συνεδρίασης της ΚΟ δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ κλήθηκαν να πάρουν πλάνα και φωτογραφίες. 

Δηκτικά ο κ. Καμμένος είπε απευθυνόμενος στους φωτορεπόρτερ «βγάλτε φωτογραφίες για να μη βγαίνουν σενάρια» και αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Β. Κοκκαλη να πίνει καφέ στο Κολωνάκι ενώ εκείνος βρισκόταν στην Πάτρα. 

Αμέσως μετά ο Β. Κόκκαλης πρόσθεσε περιπαικτικά ότι υπάρχει απόσταση στις καρέκλες, καθώς δεξιά και αριστερά του, οι καρέκλες ήταν κενές, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να κριτικάρει όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter