Αναβρασμός στη Ρεάλ μετά τον αποκλεισμό – Τι ακούγεται για Μουρίνιο

Αναβρασμός στη Ρεάλ μετά τον αποκλεισμό – Τι ακούγεται για Μουρίνιο

Οργισμένοι οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την ήττα (1-4) και τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ, ζητούσαν την παραίτηση του Φλορεντίνο Πέρεθ και την επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στο πάγκο της ισπανικής ομάδας.

Έτσι τις τελευταίες δύο ημέρες ακούγεται έντονα ότι ο Πορτογάλος θα μετακομίσει στο «Μπερναμπέου» το καλοκαίρι.

Όμως σε δηλώσεις του στην ισπανική «El Chiringuito TV» ο 56χρονος προπονητής ανέφερε πως είναι περήφανος για το γεγονός ότι οι οπαδοί ζήτησαν την επιστροφή του, ωστόσο υποστήριξε πως δεν έχει δεχθεί κάποιο τηλεφώνημα.

«Με κάνει περήφανο το γεγονός ότι οι οπαδοί φώναζαν το όνομά μου, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης έχει προπονητή. Προφανώς και κάτι τέτοιο με κάνει περήφανο, αλλά όχι τίποτα περισσότερο. Αλλά υποθετικά και να υπήρχε κάτι, δεν έχει γίνει καμία επαφή» ήταν τα λόγια του.

«Daily Telegraph: «Δεδομένη η επιστροφή του Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Παραμένει η δυσαρέσκεια στους φιλάθλους της Ρεάλ Μαδρίτης από τον αποκλεισμό που γνώρισε η πρωταθλήτρια Ευρώπης από τον Αγιαξ στουυς «16» του Champions League. Οι φίλοι της «βασίλισσας» ζητούν την επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στην ισπανική πρωτεύουσα και η διοίκηση της ομάδας στρέφεται προς αυτήν την κατεύθυνση. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας «Daily Telegraph», η Ρεάλ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να μιλήσει με τον Μουρίνιο για το ενδεχόμενο να αναλάβει ξανά τα ηνία της ομάδας. Μάλιστα το σχετικό δημοσίευμα επικαλείται ασφαλείς πηγές στη διοίκηση της Ρεάλ, οι οποίες εκτίμησαν πως είναι «σχεδόν 100% σίγουρη η επιστροφή του Μουρίνιο στο Μπερναμπέου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter