Αναβρασμός στο Νοσοκομείο Αγρινίου μετά τα κρούσματα σε ασθενείς της Παθολογικής

Αναβρασμός στο Νοσοκομείο Αγρινίου μετά τα κρούσματα σε ασθενείς της Παθολογικής

Δύσκολη η διαχείριση της κατάστασης καθώς 11 ασθενείς που εισήχθησαν στην παθολογική με διάφορα προβλήματα υγείας κόλλησαν κορoνοϊό. Γεμάτες όλες οι κλίνες covid του Νοσοκομείου. Σπεύδει στο Αγρίνιο ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ. Στην καρδιολογική άφησε την τελευταία του πνοή άνδρας που υπήρξε θετικός στον κορονοϊό.

Οι εξελίξεις στο Νοσοκομείο Αγρινίου είναι ραγδαίες και ανησυχητικές. Είναι σοβαρές και έρχονται να επιβαρύνουν το αρνητικό κλίμα των τελευταίων ημερών την ώρα που το υγειονομικό προσωπικό του δίνει μάχη για να ανταποκριθεί στις κρίσιμες συνθήκες της πανδημίας.

Νωρίτερα τo agrinionews,gr μετέδωσε πως βρέθηκαν θετικά στον κορoνοϊό 11 άτομα που νοσηλεύονταν στην παθολογική κλινική όπου εισήχθησαν βεβαίως με διάφορα προβλήματα υγείας.

Οι ασθενείς αυτοί βρισκόταν σε διαφορετικούς θαλάμους και πτέρυγες και είναι πλέον σοβαρά τα ερωτηματικά για το πως έγινε η διασπορά της νόσου εντός του νοσηλευτικού ιδρύματος της πόλης. Τα ερωτήματα χρήζουν απάντησης από τις αρμόδιες αρχές ωστόσο προέχει σήμερα η διαχείριση της κρίσιμης αυτής κατάστασης.

Και τα πράγματα προφανώς δεν είναι απλά καθώς ήδη είναι κατειλημμένες όλες (24) οι κλίνες covid του Νοσοκομείου. Για τους 11 ασθενείς ωστόσο που εισήχθησαν στην παθολογική με κορoνοϊό αναζητούνται κλινικές σε άλλα ιδρύματα της Δυτικής Ελλάδας όπου αναμένεται να μεταφερθούν καθώς έχουν διάφορα προβλήματα υγείας, για τα οποία άλλωστε εισήχθησαν στο Νοσοκομείο. Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων είναι ήδη σε πλήρη ετοιμότητα.

Δεκάδες άτομα εξάλλου , επαφές των ασθενών και υγειονομικό προσωπικό, αναμένεται άμεσα να υποβληθούν σε rapid τεστ και ήδη έχουν σπεύσει στο Νοσοκομείο. Είναι προφανής η ανησυχία για το ενδεχόμενο να προκύψουν και άλλα κρούσματα.

Παράλληλα σήμερα στο ίδρυμα άφησε την τελευταία του πνοή ένας άνδρας που εισήχθη αρχικά στην παθολογική κλινική και λόγω επιπλοκών μεταφέρθηκε στην καρδιολογική. Πριν αποβιώσει δυστυχώς αποβιώσει υποβλήθηκε και σε τεστ κορωνοϊού που υπήρξε θετικό.

Πηγή: agrinionews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter