Αναδιάρθρωση: Εμμένει σε 14 ομάδες η Σούπερ Λίγκα1, αποφασίζει η ΕΠΟ

Αναδιάρθρωση: Εμμένει σε 14 ομάδες η Σούπερ Λίγκα1, αποφασίζει η ΕΠΟ

To ΔΣ της Σούπερ Λίγκας 1 με ψήφους 13-1 αποφάσισε να συνεχιστεί και τη σεζόν 2020-2021 η διεξαγωγή του πρωταθλήματος της με 14 ομάδες, αλλά την τελική απόφαση για την αναδιάρθρωση θα την πάρει η ΕΠΟ. Μοναδική ΠΑΕ που τάχθηκε υπέρ της αύξησης των ομάδων ήταν ο Πανιώνιος κι αυτό διότι τερμάτισε τελευταίος και υποβιβάζεται στην Σούπερ Λίγκα 2.

Θεωρητικά η πρόταση της ΣΛ1 είναι δεσμευτική για την ομοσπονδία, όμως τον τελευταίο λόγο έχει το ΔΣ της ΕΠΟ που συνεδριάζει σε λίγη ώρα. Σε ανακοίνωση του Συνεταιρισμού αναφέρονται τα εξής:

«Κατά πλειοψηφία το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε να μην τροποποιήσει την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος αγων. περιόδου 2019-2020, να αντιταχθεί στην αναδιάρθρωση και να εμμείνει στη διοργάνωση του Πρωταθλήματος με 14 ομάδες, κατά πιστή τήρηση της Προκήρυξης. Σε περίπτωση κατά την οποία η απόφαση της Super League δε γίνει σεβαστή από την Ε.Ε. της ΕΠΟ, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε ομόφωνα ότι δε θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα Super League αγων. περιόδου 2020-2021 και δε θα καταθέσει Προκήρυξη».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter