Αναδίπλωση ΣΚΑΪ μετά το ρεσιτάλ fake news σε βάρος του πρώην ΥΠΕΘΑ Αποστολάκη

Αναδίπλωση ΣΚΑΪ μετά το ρεσιτάλ fake news σε βάρος του πρώην ΥΠΕΘΑ Αποστολάκη
Πηγή: screenshot/YouTube

Ακάθεκτος συνεχίζει το έργο της παραπληροφόρησης ο ΣΚΑΪ, καθώς αυτή τη φορά δεν δίστασε να διαστρεβλώσει τις δηλώσεις του πρώην ΥΠΕΘΑ, Ευάγγελου Αποστολάκη σχετικά με την αποστρατικοποίηση των ελληνικών νησιών.

Ειδικότερα, ο πρώην υπουργός Άμυνας, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, και επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ ήταν καλεσμένος τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και στην όλο και αυξανόμενη ένταση με ευθύνη του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τον κ. Αποστολάκη να επισημαίνει: «Δεν νομίζω ότι έχουμε περιθώρια να βάλουμε “νερό στο κρασί μας” ή να δεχτούμε κάποιες παραχωρήσεις. Δεν πρέπει να το συζητάμε και δεν το συζητάμε».

Κάπου εκεί παρενέβη η μονταζιέρα του ΣΚΑΪ, καθώς λίγη ώρα μετά στην ιστοσελίδα του καναλιού η δήλωση του Ευάγγελου Αποστολάκη αποδόθηκε ως εξής:
«Νομίζω ότι έχουμε περιθώρια να βάλουμε “νερό στο κρασί μας” ή να δεχτούμε κάποιες παραχωρήσεις. Δεν πρέπει να το συζητάμε και δεν το συζητάμε».

Δημοσίευμα του skai.gr

Ακολούθησε απόπειρα να συμμαζευτούν τα ασυμμάζευτα από πλευράς skai.gr, με τον ιστότοπο να προχωρά σε διορθωτική δήλωση, μη ζητώντας ωστόσο συγνώμη από τον πρώην υπουργό Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σημειώνεται ότι στην αρχική ανάρτηση με τις δηλώσεις του κ. Αποστολάκη ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ αναγραφόταν η δήλωση χωρίς το «δεν» με αποτέλεσμα να προκληθεί σύγχυση ως προς το πραγματικό περιεχόμενο των θέσεων του κ. Αποστολάκη. Προς αποκατάσταση της αλήθειας η δήλωση του κ. Αποστολάκη έχει ως εξής: «ΔΕΝ νομίζω ότι έχουμε περιθώρια να βάλουμε ‘νερό στο κρασί μας’ ή να δεχτούμε κάποιες παραχωρήσεις. Δεν πρέπει να το συζητάμε, και δεν το συζητάμε», επισημαίνει συγκεκριμένα η ανακοίνωση του skai.gr.

 

Διαβάστε επίσης:

Στον ΣΚΑΪ δεν θέλουν να ακούνε για το σκάνδαλο υποκλοπών γιατί «κούρασε» (Video)

Στον ΣΚΑΪ το «τερμάτισαν»: «Βλέπουν» Τζον Λένον και Beatles σε… φωτογραφία του Μητσοτάκη (Video)

Documento TV: Ο πρώην ΥΠΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης στην «Πρέσα της Τρίτης» (Video)

Αποστολάκης: Σε ενδεχόμενη σύγκρουση με την Τουρκία θα είμαστε μόνοι μας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter