Αναδίπλωση Τσακαλώτου για όσα είπε για Κασσελάκη (Video)

Αναδίπλωση Τσακαλώτου για όσα είπε για Κασσελάκη (Video)

Ο πρώην υπουργός οικονομικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Ευκλείδης Τσακαλώτος πήρε ουσιαστικά πίσω τα όσα είπε την Τετάρτη για το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη στη Μακρόνησο που ξεσήκωσε νέα αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μόλις τρεις ημέρες πριν από τις εσωκομματικές εκλογές.

Σε συνέντευξή του το πρωί της Πέμπτης στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN είπε ότι ίσως ήταν λάθος, λέγοντας παράλληλα πως θεωρεί τον συνυποψήφιό του σύντροφο και πως ορισμένα απ’ όσα λέει του αρέσουν.

Είχε δηλώσει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «δείχνει έλλειψη γνώσης της Ιστορίας και της Αριστεράς, δείχνει έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης. Ζητώ συγγνώμη εκ μέρους όλου του ΣΥΡΙΖΑ», για το οποίο του απάντησε ο Παύλος Πολάκης δηλώνοντας πως δεν τον εκφράζει η συγγνώμη του.

Επίσης ανέφερε ότι «όσο είναι μέλος του κόμματος, προφανώς τον θεωρώ σύντροφο. Δεν τον ξέρω να είμαι ειλικρινής. Λέει και πράγματα που μου αρέσουν. Τα δικαιωματικά που λέει θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό κομμάτι και λέει και πράγματα που δεν είναι ηγεμονικά. Ούτε αυτά που λέει για τον στρατό, για τα δικαιώματα στον γάμο. Υπάρχουν πράγματα που συμφωνώ, άλλα που διαφωνώ και άλλα που δεν ξέρω».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter