Αναδίπλωση του Άδωνη για το άνοιγμα του λιανεμπόριου αλλά φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για την μετάδοση του κορονοϊού

Αναδίπλωση του Άδωνη για το άνοιγμα του λιανεμπόριου αλλά φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για την μετάδοση του κορονοϊού

Για μια ακόμη φορά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνης Γεωργιάδης ξεπέρασε σε υποκρισία τον εαυτό του.

Δείχνοντας ιδιαίτερη ενόχληση στην λαϊκή αποφασιστικότητα, ιδιαίτερα μετά τα πρόσφατα περιστατικά αυξημένης αστυνομικής βίας, ο Άδωνης Γεωργιάδης καταδίκασε μεν την πρακτική των αστυνομικών οργάνων(μετά και το σάλο στα κοινωνικά δίκτυα), αλλά φρόντισε να ρίξει ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα για την αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Κατόρθωσε μάλιστα να συνδυάσει την υποχώρησή του όσον αφορά το άνοιγμα του λιανεμπορίου (μετά και το άδειασμα από την κυβερνητική εκπρόσωπο) συνδέοντας την μετάδοση του κορονοϊού «ιδιαίτερα» με τα συλλαλητήρια.

Ίσως να ήταν και ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να δικαιολογήσει το άδειασμα που του έκανε σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη!

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλους τους εμπόρους που με παίρνουν κάθε μέρα τηλέφωνο και με ρωτούν “πότε θα ανοίξουμε”. Όσο ο ιός μεταδίδεται – και ο ιός μεταδίδεται στις μαζικές διαδηλώσεις όπως και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο κοινωνικής κινητικότητας- τόσο απομακρύνεται το άνοιγμα των καταστημάτων. Εάν η πανδημία καλπάζει, το άνοιγμα της αγοράς αναβάλλεται», είπε ο Άδωνης Γεωργιάδης που μάλλον τα συλλαλητήρια που δεν στηρίζουν την κυβέρνηση, τον ενοχλούν ιδιαίτερα.

Και αφού χρέωσε στον ΣΥΡΙΖΑ την αύξηση των κρουσμάτων χωρίς να παραδέχεται το αλαλούμ των μέτρων-ημίμετρων από την κυβέρνηση, ο υπουργός που είχε παραδεχθεί τις ευθύνες του ανοίγματος του τουρισμού στην αύξηση των κρουσμάτων, μίλησε για επιτυχία της κυβέρνησης που μάλλον κατά τη γνώμη του στεναχωρεί την αντιπολίτευση:

«Το ότι η Ελλάδα κράτησε την οικονομία της όρθια το 2020, αυτό δεν είναι μία επιτυχία που πιστώνεται μόνο στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην κυβέρνηση. Αυτό είναι μία συνολική επιτυχία του ελληνικού λαού. Κάποια στιγμή πρέπει να πάψει ο Αλέξης Τσίπρας και γενικά η αντιπολίτευση να είναι χαιρέκακοι και να κατεβάζουν μαύρες πλερέζες σε κάθε εθνική επιτυχία», είπε.

Κανείς ωστόσο δεν ξαφνιάζεται από την αλλεργία του Άδωνη Γεωργιάδη στις συγκεντρώσεις των πολιτών που καταγγέλλουν την αστυνομική βία.

Ούτε κανείς ξαφνιάζεται όταν κρύβει κάτω από το χαλί την αποτυχία της κυβέρνησης.

Η αναφυλαξία που έχει ο Άδωνης στην έκφραση του κόσμου όταν δεν συμφωνεί με την κυβέρνηση φαίνεται και σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, στον πάντα φιλόξενο γι αυτόν ΣΚΑΪ:

«Δεν γίνεται να σταματήσει η πανδημία εάν δεν μπορέσουμε οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να συνεννοηθούμε καλόπιστα και πολιτισμένα για να σταματήσουν οι καθημερινές διαδηλώσεις και φασαρίες που διαδίδουν τον ιό».

Προφανώς στη διαδήλωση με μάσκες κολλάει, αλλά στην Ικαρία χωρίς μάσκες δεν κολλάει! Για να μη μιλήσουμε για τα Μέσα Μεταφοράς, για την απραξία στην ενίσχυση των Νοσοκομείων και του ΕΣΥ και τόσα άλλα…

‘Ενα πρόβλημα με τη Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, το έχει ο υπουργός.

Όπως και μια εμμονή με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter