Αναγνωστοπούλου για την απόρριψη της Ρηματικής Διακοίνωσης από την Γερμανία: Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε το χρέος της

Αναγνωστοπούλου για την απόρριψη της Ρηματικής Διακοίνωσης από την Γερμανία: Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε το χρέος της

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε το χρέος της όπως αυτό το επιτάσσει η ιστορία του τόπου και η απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής (Απρίλιος 2015) και επέδωσε για πρώτη φορά μετά το 1995 Ρηματική Διακοίνωση στη γερμανική κυβέρνηση για τις αποζημιώσεις από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο» δήλωσε η Σία Αναγνωστοπούλου, σχετικά με την απόρριψη της Ρηματικής Διακοίνωσης για τις αποζημιώσεις από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, από τη γερμανική κυβέρνηση.

Αναλυτικά η δήλωσή της 

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε το χρέος της όπως αυτό το επιτάσσει η ιστορία του τόπου και η απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής (Απρίλιος 2015) και επέδωσε για πρώτη φορά μετά το 1995 Ρηματική Διακοίνωση στη γερμανική κυβέρνηση για τις αποζημιώσεις από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ, και μετά την αρνητική απάντηση της γερμανικής κυβέρνησης, θα συνεχίσει τις προσπάθειές του μαζί με τους δημοκράτες πολίτες και τα προοδευτικά κόμματα της Γερμανίας. Ωστόσο αναμένουμε την αντιδρασή της κυβέρνησης της ΝΔ στη γερμανική απόρριψη της Ρηματικής Διακοίνωσης καθώς και τις προτασεις της για τις περαιτέρω ενέργειες που οφείλει να κάνει η ελληνική κυβέρνηση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter