Αναγνωστοπούλου κατά Μενδώνη: Αλαζονεία, επικοινωνιακός κανιβαλισμός, και… έλλειψη ουσίας

Αναγνωστοπούλου κατά Μενδώνη: Αλαζονεία, επικοινωνιακός κανιβαλισμός, και… έλλειψη ουσίας

Βολές κατά της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη εξαπέλυσε η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου με αφορμή την κατάπτυστη απάντηση που έδωσε η Λίνα Μενδώνη για τα κρούσματα κορονοϊού στο υπουργείο και την ανύπαρκτη έως τραγική διαχείριση που έχει κάνει μέχρι στιγμής.

Όπως αναφέρει η Σία Αναγνωστοπούλου «το ύφος και το περιεχόμενο της απάντησης της κ. Μενδώνη επιβεβαιώνει απόλυτα το πνεύμα και την πολιτική της ΝΔ σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας ζωής: Αλαζονεία, επικοινωνιακός κανιβαλισμός, και βεβαίως όπως πάντα, έλλειψη ουσίας».

Επίσης η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει πως η «κ. Υπουργός θα καλείται διαρκώς να λογοδοτεί και να ενημερώνει ως οφείλει, για τα κρίσιμα και υπερεπείγοντα ζητήματα που αφορούν τον σύγχρονο και αρχαίο πολιτισμό, δηλαδή τους ανθρώπους, τις τοπικές κοινωνίες και τις ανάγκες τους.»

«Στον μεταξύ μας πολιτικό διάλογο και πολιτική αντιπαράθεση οφείλει η κ. Υπουργός να περιοριστεί στις απαντήσεις που επιβάλλει ο θεσμικός της ρόλος και οι ανάγκες μιας κοινωνίας σε πλήρη ανασφάλεια. Ας αφήσει λοιπόν κατά μέρος «το μαύρο πούσι» των σωτήρων.

Τέτοιου επιπέδου απαντήσεις όπως της κ. Υπουργού, αρμόζουν στην κυβέρνηση των σωτήρων, δεν αρμόζουν όμως στα καθήκοντα κοινοβουλευτισμού και λογοδοσίας που πρέπει να έχουν οι πολιτικοί.

Για τον αριστερό-προοδευτικό κόσμο αυτό είναι αυτονόητο» καταλήγει στη δήλωσή της.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter