Ανακαλύψαμε έναν νέο καφέ υψηλής ποιότητας που παράγεται με αγάπη και σεβασμό

Ανακαλύψαμε έναν νέο καφέ υψηλής ποιότητας που παράγεται με αγάπη και σεβασμό

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί τι μπορεί να κρύβει πίσω του ένα αναζωογονητικό φλυτζάνι καφέ; Πολλά περισσότερα από μια απλή, καθημερινή συνήθεια, ο καφές αποτελεί στη χώρα μας ιδίως το επίκεντρο μιας ολόκληρης κουλτούρας. Κι ως τέτοιο, σημειώνει κάθε χρόνο μεγάλη κατανάλωση εγείροντας ερωτήματα σε σχέση με την επιρροή που έχει η παραγωγή του στους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Οι περισσότεροι άλλωστε γνωρίζουν πως ο καφές παράγεται κυρίως στις χώρες της Λατινικής και Κεντρικής Αμερικής αλλά και της Αφρικής και της Ασίας. Πόσοι όμως γνωρίζουν, στ’ αλήθεια, πως πολύ συχνά αποτελεί προϊόν ανήθικων εργασιακών πρακτικών και αλόγιστης εκμετάλλευσης των φυσικών πόρων; 

Ως σύγχρονοι καταναλωτές, ωστόσο, οφείλουμε όχι μονάχα να αναζητούμε σωστή ενημέρωση σχετικά με τη βιωσιμότητα αγαπημένων προϊόντων αλλά και να κάνουμε, όσο είναι δυνατόν, την καλύτερη δυνατή επιλογή, τόσο για τον Άνθρωπο, όσο και το Περιβάλλον.

Η αναζήτηση ενός βιώσιμου, αλλά και ποιοτικού καφέ, τελειώνει στην ΑΒ Βασιλόπουλος με την ανακάλυψη του καφέ Perla. Η ΑΒ Βασιλόπουλος, που πάντα φροντίζει να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα για κάθε ανάγκη, φέρνει αποκλειστικά στα καταστήματά της και στο e-shop της το brand καφέ Perla. Με πλούσια ποικιλία από διαφορετικά χαρμάνια και καβουρδίσματα και για διαφορετικές μεθόδους παρασκευής, ο καφές Perla καλύπτει κάθε προτίμηση, προσφέροντας, με κάθε γουλιά, υψηλή ποιότητα και ισορροπημένη γεύση!

Οι κόκκοι καλλιεργούνται, καβουρδίζονται και συσκευάζονται με βιώσιμο τρόπο στο καφεκοπτείο της Perla, από το 1895, ενώ ολόκληρη η σειρά είναι πιστοποιημένη από την Rainforest Alliance. Παράλληλα, κατέχει πιστοποίηση για την κλιματική ουδετερότητα, με τις συσκευασίες μάλιστα να είναι 100% ανακυκλώσιμες.

Ανάμεσα στην πλούσια ποικιλία του Perla μπορεί κανείς να ανακαλύψει:

  • Αλεσμένο καφέ espresso
  • Κάψουλες espresso (συμβατές με μηχανές NespressoTM & Dolce GustoTM)
  • Καφέ φίλτρου

Κι αν ήδη αναρωτιέστε πώς μπορείτε να τον δοκιμάσετε, σας αποκαλύπτουμε πως τον καφέ Perla τον βρίσκει κανείς αποκλειστικά στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος. Μάθετε ακόμα περισσότερα για τον καφέ Perla εδώ: www.ab.gr/apokleistika-sta-ab/perla

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter