Ανακάλυψαν γιάφκα στο ΚΕΕΛΠΝΟ πίσω από χτισμένη πόρτα, στο Documento που κυκλοφορεί – Μαζί το HOT DOC, το Docville και το HOT DOC HISTORY

Ανακάλυψαν γιάφκα στο ΚΕΕΛΠΝΟ πίσω από χτισμένη πόρτα, στο Documento που κυκλοφορεί – Μαζί το HOT DOC, το Docville και το HOT DOC HISTORY

ΚΕΕΛΠΝΟ: Ανακάλυψαν γιάφκα με χιλιάδες έγγραφα και κρυφά τιμολόγια. Η κρύπτη ήταν πίσω από χτισμένη πόρτα. Αποκλειστικό ρεπορτάζ και φωτογραφίες.

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ: Ευθύνες σε 5 πρώην υπουργούς για το πάρτι στην υγεία. Τις επόμενες ημέρες το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 46ΧΡΟΝΟΥ: Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και ο «Αυστραλός» με το σκοτεινό παρελθόν. Τι ψάχνουν οι αρχές σχετικά με τη μαφιόζικη εκτέλεση του συνεταίρου του πρώην υπουργού της ΝΔ.

ΠΑΣΟΚ: Όχι στον Βενιζέλο από Γεννηματά για το Επικρατείας.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΡΕΤΣΟΣ: Κάνουμε νέο ξεκίνημα στην ΕΡΤ με την αλλαγή διοίκησης

ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΡΓΗΣ: Το… unfair του Κώστα Μπακογιάννη. Το «ξέπλυμα» των Γλύξμπουργκ διά χειρός οικογένειας Μητσοτάκη.

ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ: Ο θάνατος του Κατσίφα, το ΜΑΒΗ, η Χρυσή Αυγή και το κακό συναπάντημα.

ΑΑΔΕ: Ανεξάρτητη Αρχή και τράπεζες έχουν καταργήσει το ακατάσχετο στην πράξη.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Θρίλερ με τη φορμόλη σε ιχθυοτροφεία. Οι καταγγελίες για την καρκινογόνο ουσία, οι μηνύσεις και η αγωγή του 1 εκατ. ευρώ.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Θα νοσταλγήσουμε τη Μέρκελ; Αμείλικτα νεοφιλελεύθερη, προσωρινά φιλοπροσφυγική και για κάποιους αναντικατάστατη.

REAL ESTATE: «Σινιέ» κατοικίες για ζάπλουτους. Κύμα επενδύσεων νέας γενιάς σε επαύλεις και βίλες με ξενοδοχειακή… υπογραφή.

ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ: Το έπος του Λευτέρη. Τρίτο σερί χρυσό στο Παγκόσμιο.

To HOT DOC

Εμπρός της Γης οι ψεκασμένοι, στο HOTDOC, την Κυριακή με το Documento

Προσοχή! Διαβάστε αυτό το HOTDOC πριν το κατεβάσουν!

Ο Ελβις ζει. Ο Χίτλερ ζει. Οι Beatles δεν υπήρξαν ποτέ! Μας ψεκάζουν με απώτερο σκοπό να μας αφανίσουν. Η Γη είναι επίπεδη. Οι Ανουνάκι μας κυβερνούν εδώ και χιλιετίες. Οι Αμερικανοί αστροναύτες δεν πάτησαν ποτέ το πόδι τους στη Σελήνη. Τέσσερις χιλιάδες Εβραίοι δεν πήγαν στη δουλειά τους την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 στους Δίδυμους Πύργους.

Ένα τεύχος ωδή στις ψεκασμένες θεωρίες συνωμοσίας. Επειδή τίποτα δεν είναι όπως… φαίνεται. Επειδή πάντα κάτι μας… κρύβουν!

To Docville

Ο φωτορεπόρτερ των δυο Πούλιτζερ, Μοχάμεντ Μοχέισεν μιλά στο Docville, την Κυριακή με το Documento

Ο φωτορεπόρτερ κάτοχος δύο βραβείων Πούλιτζερ Μοχάμεντ Μοχέισεν που επισκέφτηκε για πολλοστή φορά τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια με αφορμή την προσφυγική κρίση, στη συνέντευξη του στους Αφροδίτη Ερμίδη και Παναγιώτη Φρούντζο τονίζει ότι στόχος της δουλειάς του είναι να αφυπνίσει τους ανθρώπους.

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος μιλάει στους Παναγιώτη Φρούντζο και Κωνσταντίνο Καϊμάκη για τον τομέα της οπτικοακουστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα, τις ξένες παραγωγές που έρχονται στη χώρα μας, τα αναπτυξιακά προγράμματα αλλά και την ΕΡΤ.

Στιγμές και ιστορίες από τη ζωή και τη μουσική του Φρέντι Μέρκιουρι, του αιρετικού και ιδιοφυή θρύλου της μουσικής που έσπασε τις μουσικές και κοινωνικές νόρμες της εποχής του, καταγράφει ο Κωνσταντίνος Ταχτσίδης στο κείμενο του.

Η «Suspiria» θεωρείται μια από τις καλύτερες στιγμές της φιλμογραφίας τρόμου. H Εμυ Ντούρου εντοπίζει τα μυστικά της επιτυχίας της ταινίας του Ντάριο Αρτζέντο που γυρίστηκε το 1977, με αφορμή το ριμέικ του Λούκα Γκουαντανίνο που προβάλλεται στις αίθουσες.

Ο σκηνοθέτης Θέμελης Γλυνάτσης μιλάει στην Ηλέκτρα Ζαργάνη για το « Λευκό Ρόδο», την όπερα σύγχρονου ρεπερτορίου του Γερμανού συνθέτη Ούντο Τσίμμερμαν που παρουσιάζεται σε πανελλήνια πρώτη από την Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η δημιουργός ενός μοναδικού –παγκοσμίως- σιδηροδρομικού πολυχώρου, η ηθοποιός και σκηνοθέτης Τατιάνη Λύγαρη εξιστορεί στην Αφροδίτη Ερμίδη τους σημαντικότερους σταθμούς της Αμαξοστοιχίας «Τρένο στο Ρουφ».

Προδημοσίευση από το νέο βιβλίο του Λέοντα Α. Ναρ με τίτλο «Ξανά στη Σαλονίκη. Η μετέωρη επιστροφή των Ελλήνων Εβραίων στον γενέθλιο τόπο (1945-1946)», που καταγράφει τη μεταπολεμική πραγματικότητα της εβραϊκής κοινότητας της Θεσσαλονίκης. Στην επιμέλεια η Μαρίνα Αγγελάκη.

Σε ένα εργαστήριο με κοινωνικό προσανατολισμό και ταυτότητα, το «Betty’s Bakery», η Ελισάβετ Κουλούρη φτιάχνει χειροποίητα φραντζολάκια από οργανικό αλεύρι σε πολλές συνταγές, τα μυστικά των οποίων αποκαλύπτονται στο ρεπορτάζ της Ηλέκτρας Ζαργάνη.

To ΗΟT DOC HISTORY

ΗΟT DOC HISTORY – Μια μοναδική προσφορά την Κυριακή με το Documento (Video)

Ο πέμπτος συλλεκτικός τόμος του ΗΟT DOC HISTORY.

480 σελίδες ιστορίας.

Οι επαναστάσεις του 19ου αιώνα και οι συγκρούσεις του 20ου.

Από τον Ναπολέοντα και το Κιλελέρ, στο μεγαλείο της ΕΠΟΝ και την πορτογαλική επανάσταση των γαριφάλων.

Και αυτή την Κυριακή υπάρχει Documento

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter