Ανακάλυψε 3 printers που «υπόσχονται» ρεαλιστικές εκτυπώσεις

Ανακάλυψε 3 printers που «υπόσχονται» ρεαλιστικές εκτυπώσεις

Μεγάλο μέρος της -νέας- καθημερινότητάς μας εκτυλίσσεται πλέον στο σπίτι. Οι συνήθειές μας άλλαξαν εσχάτως σε τέτοιο βαθμό που πλέον είμαστε σε θέση να κάνουμε μεν ό,τι και πριν από μερικά χρόνια αλλά από την άνεση του χώρου μας.

Για να τα καταφέρουμε όμως απαιτείται ο κατάλληλος εξοπλισμός και με αυτό το τελευταίο δεν εννοούμε το laptop ή το desktop που σίγουρα θα διαθέτεις. Θα σου μιλήσουμε για τους «αφανείς ήρωες» της κάθε μας ημέρας, τις συσκευές που είχαμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε στο γραφείο, τη βιβλιοθήκη και το σχολείο: τους εκτυπωτές!

Τι θα έλεγες να ρίχναμε μια ματιά στα καλύτερα μοντέλα που υπόσχονται ρεαλιστικές εκτυπώσεις;

Epson EcoTank L1110

Συνδυάζοντας την επαγγελματική ποιότητα με την οικονομική λειτουργία -που προστατεύει τόσο το περιβάλλον, όσο και την τσέπη σου- ο Epson EcoTank L1110 είναι μία άριστη επιλογή για κάθε ανάγκη. Φέρει πιστοποίηση Energy Star και διαθέτει κεφαλή εκτύπωσης Micro Piezo, κατανέμοντας ομοιόμορφα τα χρώματα σε κάθε σελίδα. Προσφέρει μέγιστη ανάλυση έγχρωμης εκτύπωσης 5760×1440 dpi για πραγματικά εκπληκτικά αποτελέσματα ενώ παραδίδεται με φιαλίδια τεσσάρων χρωμάτων της Epson για να αρχίσεις να τυπώνεις με το που τον βγάλεις από το κουτί.

HP OfficeJet Pro 8210

Έτοιμος να ανταποκριθεί στα «θέλω» σου, ο HP OfficeJet Pro 8210 είναι ένας εκτυπωτής που δεν καταλαβαίνει από σκληρή χρήση. Ικανός να εκτυπώσει έως και 22 σελίδες/λεπτό, έρχεται με ασύρματες λειτουργίες σύνδεσης τελευταίας τεχνολογίας, καθώς πέραν των USB και Ethernet, υποστηρίζει Wi-Fi και Wi-Fi Direct με AirPrint, Google Cloud Print και HP ePrint (ώστε να εκτυπώνεις από laptops, tablets και smartphones όπου κι αν βρίσκεσαι). Με πιστοποίηση Energy Star, είναι φιλικός προς το περιβάλλον ενώ προσφέρει και αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης.

Lexmark C3326dw

Αν οι εκτυπώσεις αποτελούν καθημερινή ρουτίνα για ‘σένα, τότε ένας οικονομικός laser εκτυπωτής όπως ο C3326dw της Lexmark θα πρέπει να είναι στην κορυφή της λίστας σου. Εξαιρετικά ευέλικτος, υποστηρίζει συνδέσεις μέσω USB, Ethernet και Wi-Fi προκειμένου να τον συνδέσεις όπως προτιμάς με τις συσκευές που χρησιμοποιείς περισσότερο. Διαθέτει μνήμη 256 MB και επεξεργαστή 1 GHz, όντας έτσι σε θέση να διαχειριστεί μεγάλο όγκο εκτυπώσεων. Με ταχύτητα έως και 22 σελίδες/λεπτό, εκτύπωση διπλής όψης και ποιότητα 600×600 dpi, θα σε καλύψει και με το παραπάνω.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter