Ανακλήθηκαν μάσκες της εταιρείας του πρωθυπουργικού φίλου, Αχιλλέα Νταβέλη.

Ανακλήθηκαν μάσκες της εταιρείας του πρωθυπουργικού φίλου, Αχιλλέα Νταβέλη.

Πέρασε «χωρίς θόρυβο» μια απόφαση του ΕΟΦ με την οποία ανακαλούνται μάσκες της  LARISA FACE COVER AE στην οποία συμμετέχει και ο πρωθυπουργικός φίλος Αχιλλέας Νταβέλης όπως έχει ήδη γραφτεί στον ελληνικό Τύπο.

Μετά από απόφαση του ΕΟΦ στις 16 Ιουλίου ανακλήθηκαν οι μάσκας προσώπου 3ων στρώσεων Type II εμποτισμένη με οξείδιο χαλκού 50τμχ της εταιρειας LARISA FACE COVER AE λόγω ύπαρξης κινδύνων για την υγεία του ανθρώπου καθώς και για το περιβάλλον.

Ακολουθεί η ανακοίνωση από τον ΕΟΦ:

Σημειώνεται πως όπως έχει πει ο ίδιος ο Αχιλέας Νταβέλης, το κράτος τον βοήθησε να φέρει τα µηχανήµατα από την Κίνα µε πτήση cargo και τα εκτελώνισε σε χρόνο-ρεκόρ.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνης Γεωργιάδης ανέλαβε να προωθήσει το έργο του πρωθυπουργικού φίλου, Αχιλλέα Νταβέλη µέσω αναρτήσεων στο Twitter, ενώ ο πρωθυπουργός είχε δημοσιοποιήσει φωτογραφίες τηλεδιάσκεψης µε τους επιχειρηµατίες της µασκοφόρας µπίζνας. Ο Μητσοτάκης όµως δεν ευλόγησε µόνο επικοινωνιακά τον Νταβέλη. Του εξασφάλισε την απορρόφηση των προϊόντων του από το κράτος!

Σημειώνεται πως η κυβέρνηση έβαλε και περιπολικά να φυλάσσουν το εργοστάσιο όταν μέλη αναρχικής συλλογικότητας έριξαν τρικάκια. 

Τον συγκεκριμένο επιχειρηματία είχε υπερασπιστεί στη Βουλή και ο Άδωνης Γεωργιάδης τον Μάιο του 2020 λέγοντας:
«Θα ήθελα εκ μέρους της κυβερνήσεων να εκφράσω τη δριμεία καταδίκη μου, γι αυτή την επίθεση στην οικογένεια και τις επιχειρήσεις του κ. Νταβέλη και να ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους της κυβέρνησης, από κάθε Έλληνα επιχειρηματία που σε αυτές τις στιγμές κρίσεις βάζει πλάτη για να βρίσκει φθηνές μάσκες ο Έλληνας καταναλωτής…»

 

Διαβάστε επίσης: 

Μασκοφόροι και Νταβέληδες

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter