Ανακοίνωση ΝΔ για υποκλοπές – Τώρα θυμήθηκαν τον «θεσμικό σεβασμό» και τη «διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος»

Ανακοίνωση ΝΔ για υποκλοπές – Τώρα θυμήθηκαν τον «θεσμικό σεβασμό» και τη «διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος»

«Η θέση της κυβέρνησης, όπως εκφράστηκε ήδη από χθες, είναι ξεκάθαρα υπέρ της πλήρους διερεύνησης της υπόθεσης, στο πλαίσιο που θέτει ο νόμος και η φύση των ζητημάτων. Οι απαντήσεις θα δοθούν με το δέοντα τρόπο και ήδη έχει δρομολογηθεί η αποκατάσταση των συνεπειών του λανθασμένου χειρισμού που επιδείχθηκε», αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Το κυβερνών κόμμα ισχυρίζεται ότι «η κυβέρνηση χειρίζεται όλα τα θέματα, πόσω μάλλον τέτοια, με θεσμικό σεβασμό και με γνώμονα τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος, τηρώντας αυστηρά όσα ορίζει ο νόμος», παρότι βέβαια τα ίδια τα γεγονότα διέψευσαν για τη “νόμιμη” στάση κρίσιμων κυβερνητικών παραγόντων.

Η ανακοίνωση της ΝΔ καταλήγει σχολιάζοντας και το αίτημα για Προανακριτική Επιτροπή που έθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ:

«Όσο και αν επιδιώκουν ορισμένοι δημιουργώντας σύγχυση να προκαλέσουν εντελώς ανυπόστατους συνειρμούς, οι πραγματικές διαστάσεις της υπόθεσης θα φανούν. Κι επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για Προανακριτική Επιτροπή, οι πολίτες διαθέτουν θεσμική μνήμη και θυμούνται ότι ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να στηρίζει υπουργούς της κυβέρνησής του οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο για παράβαση καθήκοντος».

  • Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης: Τη Δευτέρα θα «λύσει» την εκκωφαντική σιωπή του για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων

Μυστικά & Documento

07/08/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter