Ανακοίνωση-πρόκληση Περιφέρειας Αττικής: «Η Αττική… άντεξε»!

Ανακοίνωση-πρόκληση Περιφέρειας Αττικής: «Η Αττική… άντεξε»!

Σε μια ανακοίνωση-πρόκληση προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής που διοικείται από την παράταξη Πατούλη επιτιθέμενη στον… ΣΥΡΙΖΑ και ισχυριζόμενη ότι “η Αττική ως τώρα άντεξε”!

Αιδώς Αργείοι! Κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για «φθηνή αντιπολίτευση», και επαναλαμβάνουν ότι ο Κηφισός φούσκωσε «από τα νερά της πρωτοφανούς σε ένταση και όγκο καταιγίδας».

Διαβάστε επίσης:

Κι ας έκαναν τον γύρο του κόσμου εικόνες όπως αυτές με το βυθισμένο λεωφορείο του ΟΑΣΑ στο καινούργιο έργο της παραλιακής στο ύψους του “Νιάρχου”, και ας πλημμύρισαν όλοι οι υπόγειοι οδοί όπως η Χαμοστέρνας, κι ας έγινε ποτάμι το Μοναστηράκι, κι ας είδαμε τραγικές εικόνες σε σχολεία της Αττικής όπως στη Ν. Φιλαδέλφεια, ή πανεπιστήμια πλημμυρισμένα, όπως η ΑΣΚΤ στην Πειραιώς.

Η κυβέρνηση και οι ομοιδεάτες της στις Περιφέρειες, όπως ο κ. Πατούλης, το μόνο που παπαγαλίζουν είναι ότι “δεν έχουμε νεκρό”. Αλλά κατ’ αυτούς, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Το ότι δεν έχουν γίνει στοιχειώδεις παρεμβάσεις σε βασικές υποδομές και ότι η πλημμύρα με κάθε μπόρα είναι καθεστώς, δεν τους αφορά ως φαίνεται…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter