Ανακοίνωση της Lidl Ελλάς σχετικά με την έρευνα της εταιρείας INESIS για το «Καλάθι του Νοικοκυριού»

Ανακοίνωση της Lidl Ελλάς σχετικά με την έρευνα της εταιρείας INESIS για το «Καλάθι του Νοικοκυριού»

Σε συνέχεια δημοσιευμάτων που αναφέρονται σε «έρευνα» και ανάλυση της εταιρείας INESIS για το «Καλάθι του Νοικοκυριού» την περίοδο από 30/11 έως 06/12, η Lidl Ελλάς με διαρκές αίσθημα ευθύνης απέναντι στο καταναλωτικό κοινό, την αγορά αλλά και τις θεσμικές πρωτοβουλίες της πολιτείας είναι υποχρεωμένη να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Συγκεκριμένα, ανάμεσα σε άλλα, η έρευνα της εταιρείας INESIS αναφέρει ότι το καλάθι της Lidl Ελλάς ήταν στα 128,11€, στοιχείο απολύτως ανακριβές, αφού η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή υπολόγισε την αξία του καλαθιού στα 85€ περίπου. Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι η ειδική μεθοδολογία που εφαρμόζει το αρμόδιο υπουργείο στηρίζεται σε συντελεστές στάθμισης ανά βαρύτητα προϊόντος.

Προτεραιότητα της Lidl Ελλάς είναι η διαφάνεια, η αντικειμενικότητα και η σωστή πληροφόρηση της Ελληνίδας και του Έλληνα καταναλωτή. Αλλά και η στήριξη της εμπιστοσύνης που της δείχνουν εδώ και πάνω από 23 χρόνια.

Μέλημα όλων μας στη Lidl Ελλάς είναι σταθερά «η βέλτιστη ποιότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή». Με υψηλότατες προδιαγραφές σε όλη την εφοδιαστική μας αλυσίδα.

Για αυτούς και πολλούς άλλους λόγους αγκαλιάσαμε από την πρώτη στιγμή το «Καλάθι του Νοικοκυριού», παρέχοντας επιπλέον στήριξη στους περισσότερο ευπαθείς συμπολίτες μας.

Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, προσφέροντας τις χαμηλότερες δυνατόν τιμές στο σύνολο των κωδικών μας κι όχι μόνο στα προϊόντα του εβδομαδιαίου καλαθιού.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter