Ανακοινώθηκε με καθυστέρηση η επίσκεψη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο

Ανακοινώθηκε με καθυστέρηση η επίσκεψη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI

Ανακοινώθηκε -επιτέλους- η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη για τη 87η Διεθνή Έκθεση, με το πρόγραμμά του να περιλαμβάνει την εθιμοτυπική ομιλία στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» το βράδυ του Σαββάτου και την συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Κυριακής στο Βελλίδειο, όπου ο ίδιος θα κληθεί να απαντήσει σε πλήθος εκκωφαντικών ερωτημάτων για τις καταστροφικές πλημμύρες.

Χρειάστηκε να περάσει περισσότερο από μία εβδομάδα για να πάρει την απόφαση το Μέγαρο Μαξίμου πως θα ανέβει τελικά ο πρωθυπουργός στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, αφού παρά τις αναφορές του ίδιου την περασμένη Κυριακή πως «θα τα πούμε και στη ΔΕΘ» αναφορικά τις καταστροφικές πυρκαγιές στον Έβρο και τις ισοπεδωτικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, δεν έχει μέχρι στιγμής προχωρήσει σε σχετικές ανακοινώσεις.

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, θα απευθύνει ομιλία στο πλαίσιο της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης». Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στις 13:00, ο Πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Βελλίδειο» ανέφερε το μεσημέρι της Τετάρτης το πρωθυπουργικό γραφείο, κλείνοντας το… σήριαλ της επίσκεψης Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.

Να σημειωθεί πως ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ έχουν εξαπολύσει σφοδρά πυρά για την απόφαση του πρωθυπουργού να ανέβει στη Θεσσαλονίκη το προσεχές Σαββατοκύριακο, αφού το διήμερο 16-17, το το τελευταίο Σαββατοκύριακο της ΔΕΘ σφραγίζεται πάντα από την παρουσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να εκφράσει τις θέσεις της και να σχολιάσει επί κυβερνητικών εξαγγελιών.

Από τη μεριά του ΠΑΣΟΚ, υψηλόβαθμες πηγές εκφράζουν επίσης την αντίθεσή του και «αποδοκιμάζει την πρωτοφανή κυβερνητική μεθόδευση να κλείσει ο Πρωθυπουργός τη φετινή Διεθνή Έκθεση, μην αφήνοντας το περιθώριο στα κόμματα της αντιπολίτευσης να τον σχολιάσουν».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter