Ανακοίνωσε Αουγκούστο ο ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε Αουγκούστο ο ΠΑΟΚ

Την απόκτηση του βραζιλιάνου μέσο από την Κορίνθιανς, Ντόουγκλας Αουγκούστο, ανακοίνωσε κι επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ντόουγκλας Αουγκούστο από την Κορίνθιανς. Ο Βραζιλιάνος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2023 και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 33», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και συνεχίζει με στοιχεία της καριέρας του» αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει ακόμη:

«Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο Σοάρες Γκόμες γεννήθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέιροστις 13 Ιανουρίου του 1997. Προερχόμενος από φτωχή οικογένεια, είδε από νεαρή ηλικία το ποδόσφαιρο ως διέξοδο και στα επτά του χρόνια, εντάχθηκε στις ακαδημίες της Φλουμινένσε.

Πέρασε από όλη την εκπαιδευτική διαδικασία φτάνοντας μέχρι την Κ20 των Καριόκας κατακτώντας το πρωτάθλημα του 2015, όντας μάλιστα ο πρώτος σκόρερ της με 15 γκολ. Την ίδια περίοδο ήρθε και το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, με την οποία έκανε ήδη προπονήσεις.

Άμεσα έγινε βασικό μέλος και ξεχώρισε με το ταλέντο του, ενώ παράλληλα κλήθηκε και στην Εθνική Βραζιλίας Κ20. Το 2016 κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Φλουμινένεσε.

Οι εμφανίσεις του έπεισαν την Κορίνθιανς να τον αποκτήσει. Καθιερώθηκε σχεδόν άμεσα στη νέα του ομάδα, ωστόσο, οι αλλαγές στην τεχνική ηγεσία τον έκαναν να πάει στη Μπαϊα με μορφή δανεισμού. Κι εκεί έγινε άμεσα βασικός πριν έρθει η πρόταση του ΠΑΟΚ και ο Ντόυγκλας Αουγκούστο γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter