Ανακοίνωσε Τιάγκο Σίλβα ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Τιάγκο Σίλβα ο Ολυμπιακός

Χθες τα μεσάνυχτα έφτασε στην Ελλάδα ο Τιάγκο Σίλβα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, σήμερα (3/10) πέρασε τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια πήγε από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Ο Τιάγκο Σίλβα γεννήθηκε στη Λισαβόνα στις 2 Ιουνίου 1993 και είναι ύψους 1,70 εκατοστών. Στη Νότιγχαμ μετακόμισε το καλοκαίρι του 2019 από τη Φεϊρένσε και είναι παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως “οχτάρι” όσο και ως “δεκάρι”. Πρόκειται δηλαδή για έναν πιο δημιουργικό χαφ.

Η πειραϊκή ΠΑΕ πριν λίγο προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του Τιάγκο Σίλβα στην ομάδα.

Ηρθε και ο Βινάγκρε

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα και ο Ρούμπεν Βινάγκρε προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος μπακ θα καλύψει το κενό του Κώστα Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο 21χρονος άσος που ανήκει στη Γουλβς έφτασε στη χώρα μας για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά. Θα αγωνιστεί με τη μορφή του δανεισμού για μία σεζόν, ενώ να σημειώσουμε πως με τη Γουλβς έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter