Ανακοίνωση -«μη διάψευση» από την Αρχιεπισκοπή- Το Documento εμμένει στο ρεπορτάζ του

Ανακοίνωση -«μη διάψευση» από την Αρχιεπισκοπή- Το Documento εμμένει στο ρεπορτάζ του

Σε μία «μη διάψευση» με ιδιαίτερα προσεκτικό λόγο προχώρησε σήμερα η Αρχιεπισκοπή Αθηνών, σύμφωνα με τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Αφορά τα δημοσιεύματα σχετικά με τη συνάντηση του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως αναφέρει το γραφείο Τύπου, «τέτοια συνάντηση με αυτό το περιεχόμενο δεν υπήρξε ποτέ».

Η αρχιεπισκοπή δεν διαψεύδει συνάντηση αλλά συνάντηση αποκλειστικά με συγκεκριμένο περιεχόμενο.

Το Document ωστόσο δεν δημοσίευσε διαλόγους και επιμένει σταθερά στις πληροφορίες του:

«Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ενημερωθεί από την Αρχιεπισκοπή λίγες ημέρες πριν από την έκδοση του κοινού ανακοινωθέντος Τσίπρα – Ιερώνυμου (6.11.2018)… Κατά τις πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ ενημερώθηκε στις 26 Οκτωβρίου για την προοπτική από τη μια να συσταθεί από κοινού από το ελληνικό δημόσιο και την Εκκλησία της Ελλάδος ταμείο αξιοποίησης εκκλησιαστικής περιουσίας και από την άλλη να περάσει στην εκκλησία η όλη ευθύνη (περιλαμβανομένης της μισθοδοσίας) για τον κλήρο, με δικλίδες ασφαλείας για τα δικαιώματά του.» Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ.

Τι γράφει η ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής

Το Γραφείο Τύπου της Αρχιεπισκοπής διαψεύδει κατηγορηματικά πληροφορίες και διαλόγους που δημοσιεύτηκαν στην «Αυγή», το «Documento» και την «Εφημερίδα των Συντακτών» σχετικά με συνάντηση του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη. «Τέτοια συνάντηση με αυτό το περιεχόμενο δεν υπήρξε ποτέ», αναφέρει το Γραφείο Τύπου, σύμφωνα με τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter