Ανακοίνωση – «ράπισμα» της ΕΣΗΕΑ στον Άδωνη – Στηρίζει τον δημοσιογράφο του Documento

Ανακοίνωση – «ράπισμα» της ΕΣΗΕΑ στον Άδωνη – Στηρίζει τον δημοσιογράφο του Documento

Στις απειλές του Άδωνη Γεωργιάδη προς τον δημοσιογράφο Δημήτρη Χατζηνικόλα απαντά η ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή της.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε όταν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σε μία προσπάθεια να εκφοβίσει τον δημοσιογράφο του Documento, απείλησε on camera ότι θα του κάνει αγωγή αξιώνοντας αποζημίωση 100.000 ευρώ.

Δείτε επίσης: Προκλητικός Άδωνης απείλησε on camera δημοσιογράφο του Documento με αγωγή! (Video)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών εκφράζει την έκπληξή του για το συμβάν υπογραμμίζοντας πως ο κ. Γεωργιάδης είχε τη δυνατότητα να απαντήσει σε όσα ανέφερε ο Δημήτρης Χατζηνικόλας αλλά τον απείλησε με κατάθεση αγωγής.

«Οι υπουργοί οφείλουν να απαντούν στα ερωτήματα των δημοσιογράφων, ιδιαίτερα όταν έχουν αυτή τη δυνατότητα στα πάνελ των τηλεοπτικών καναλιών και όχι να απειλούν με αγωγές», καταλήγει.

Δείτε επίσης: Συνάδελφοι θα αντιδράσουμε ή θα κλείσουμε το παράθυρο στον κόσμο;

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει την έκπληξή του για την προειδοποίηση του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη κατά του συναδέλφου Δημήτρη Χατζηνικόλα, ότι θα καταθέσει αγωγή σε βάρος του ζητώντας αποζημίωση 100.000 ευρώ.

Ο κ. Γεωργιάδης ενώ είχε όλη την δυνατότητα να απαντήσει στα όσα ανέφερε ο Δ. Χατζηνικόλας, κατά τη διάρκεια της συζήτησης σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή για την υπόθεση του πρώην υπουργού Δ. Παπαγγελόπουλου, τον απείλησε με κατάθεση αγωγής.

Οι υπουργοί οφείλουν να απαντούν στα ερωτήματα των δημοσιογράφων, ιδιαίτερα όταν έχουν αυτή τη δυνατότητα στα πάνελ των τηλεοπτικών καναλιών και όχι να απειλούν με αγωγές.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter