Ανακοίνωση του «Άγιου Σάββα» για τις συμβάσεις των υπηρεσιών καθαριότητας

Ανακοίνωση του «Άγιου Σάββα» για τις συμβάσεις των υπηρεσιών καθαριότητας

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ», στις 17/07/17 προχώρησε στη σύναψη συμβάσεων ορισμένου χρόνου για το προσωπικό καθαριότητας, το οποίο είχε επιλεγεί με προκήρυξη μέσω ΑΣΕΠ.

Μέχρι τότε το νοσοκομείο λάμβανε υπηρεσίες καθαριότητας από ανάδοχο, με πολύ μικρότερες αποδοχές για τους εργαζόμενους, αλλά και με μεγάλες καθυστερήσεις, από τον ανάδοχο, στην εξόφληση των δεδουλευμένων.

Οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου έληξαν στις 31/12/18 και εγκαίρως το Δ.Σ. του νοσοκομείου, με ομόφωνη απόφαση, παρέτεινε τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου μέχρι τις 16/07/19 (ανώτατο προβλεπόμενο όριο), ενώ ταυτόχρονα προχώρησε σε νέα προκήρυξη, πάλι μέσω ΑΣΕΠ.

Στο προσωπικό ορισμένου χρόνου – φύλαξης, καθαριότητας & σίτισης- καταβάλλονται εγκαίρως όλα τα δεδουλευμένα.

Το ποσοστό της απεργίας στο Γ.Α.Ο.Ν.Α. «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» στις 01/03/19 δεν ξεπέρασε το 2% του συνόλου των εργαζομένων, είτε του συνόλου της βάρδιας.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός, ότι τα μέλη του Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων δεν δήλωσαν ότι θα ασκήσουν το δικαίωμα της απεργίας …

Η διοίκηση του νοσοκομείου, καλεί τους εργαζόμενους να συνεχίσουν να τηρούν τις συμβάσεις που έχουν υπογράψει, οι οποίες ήταν απόρροια νόμιμων διαδικασιών.

Η επιλογή προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ, αποτελεί εγγύηση διαφάνειας και αξιοκρατίας. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter