Ανακοίνωση του ΕΣΡ για το Big Brother

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΕΣΡ μετά το περιστατικό και τις χυδαίες εκφράσεις στο Big Brother

Ανακοίνωση, μέσω της οποίας υποστηρίζει πως «έχει νομική υποχρέωση να σιωπά», εξέδωσε το ΕΣΡ σχετικά με το θέμα που έχει ανακύψει μετά τις χυδαιότητας για βιασμούς που εκστόμισε παίκτης του Big Brother.

Η ανακοίνωση:

Στο Συμβούλιο έχει περιέλθει πλήθος καταγγελιών (πλέον των διακοσίων) για διάπραξη (διοικητικού) αδικήματος κατά την διάρκεια εκπομπής τηλεοπτικού σταθμού μέσω του διαδικτυακού του ιστοτόπου. Κάποιοι από τους καταγγέλλοντες διαμαρτύρονται και διερωτώνται «γιατί σιωπά το ΕΣΡ», η δε απάντηση σ’ αυτό είναι απλή: Διότι το ΕΣΡ έχει νομική υποχρέωση να σιωπά! Και τούτο επειδή, ως κρατική αρχή που κρίνει (και αποφασίζει) επί καταγγελιών (υποχρεούται να) ομιλεί -μετά από τήρηση νόμιμων διαδικασιών- μόνο με τις αποφάσεις του και όχι προκαταβολικώς, εμφανιζόμενο στην συνέχεια (και) ως αντικειμενικός κριτής θεμάτων για τα οποία ήδη έχει εκφρασθεί.

Για το συγκεκριμένο πάντως ζήτημα σχηματίσθηκε ήδη φάκελος και ορίσθηκε εισηγητής.

Δείτε επίσης: Τέλος από το Big Brother ο παίκτης που προκάλεσε οργή με τις χυδαιότητες για βιασμούς - Αποχωρούν και οι χορηγοί

Δείτε επίσης: Οργή Πολάκη: Κλείστε το bigbrother του βοθροκαναλου!

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.