Ανακοίνωση υποψηφιότητας στον Πειραιά, με ευθεία επίθεση στην «ολιγαρχική γάγγραινα» του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ανακοίνωση υποψηφιότητας στον Πειραιά, με ευθεία επίθεση στην «ολιγαρχική γάγγραινα» του Βαγγέλη Μαρινάκη

Με μια επιθετική ανάρτηση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και την χαρακτηριστική φράση « Τώρα αρχίζει το αληθινό θρίλερ για τον ίδιο», ο καθηγητής αρχιτεκτονικής του ΕΜΠ, Νίκος Μπελαβίλας, ανακοίνωσε, εμμέσως πλην σαφώς, την υποψηφιότητά του για τον δήμο Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανάρτησή του: «Στόχος σαφής και ξεκάθαρος: Να φύγει η ολιγαρχική γάγγραινα από τον Πειραιά, όχι μόνο γιατί απειλεί τον Πειραιά και τους ανθρώπους του, αλλά γιατί απειλεί να επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα. Το φαινόμενο ολιγαρχών που αγοράζουν δήμους και κανάλια, πριν αγοράσουν την ίδια την εξουσία, απειλεί ευθέως τη Δημοκρατία».

Η ανάρτηση του καθηγητή Μπελαβίλα έρχεται μετά από δημοσιεύματα σε εφημερίδες και site φιλικά προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τα οποία αναφέρονταν σε «θρίλερ» στον Πειραιά με το χρίσμα στον Νίκο Μπελαβίλα που θα έδινε ο ΣΥΡΙΖΑ. Γι αυτό και ο καθηγητής του ΕΜΠ, ξεκινά την ανάρτησή του με την επισήμανση: «Παρακαλώ ενημερώστε τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη ότι το fake “θρίλερ” για εμάς, έληξε χθες το βράδυ με ένα ωραίο γλέντι αγαπημένων συντρόφων στον Προφήτη Ηλία».

Να σημειωθεί ότι το όνομα του κ. Μπελαβίλα είχε πέσει στο τραπέζι και για τον δήμο της Αθήνας. Ο ίδιος είναι γέννημα θρέμμα Πειραιώτης με σημαντική παρουσία εδώ και πολλά χρόνια στη δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ «Το Λιμάνι της Αγωνίας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter