Ανακοινώθηκε ο Σεμέδο, αποχώρησε ο Νάτχο

Ανακοινώθηκε ο Σεμέδο, αποχώρησε ο Νάτχο

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός Ρούμπεν Σεμέδο πέρασε σήμερα (26/6) με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά.

Την απόκτηση του 25χρονου άσου ανακοίνωσε κι επίσημα νωρίτερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός και είναι χαρακτηριστικό ότι στην απόκτηση του επέμεινε πολύ ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Πέδρο Μαρτίνς καθώς θεωρεί ότι θα λύσει πολλά από τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετώπισε πέρσι η ομάδα του.

Ο Σεμέδο αναχωρεί αύριο το πρωί (27/6) για την Πολωνία προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα και να ξεκινήσει άμεσα προετοιμασία…

Αποχαιρέτησε ο Νάτχο

Κι αν ο Σεμέδο ήρθε στο λιμάνι, ένας άλλος άσος του Ολυμπιακού, αποχαιρέτησε σήμερα τον σύλλογο. Πρόκειται για τον Μπίμπαρς Νάτχο που συναντήθηκε σήμερα παρέα με τον ατζέντη του με την διοίκηση της ΠΑΕ για να λύσουν κοινή συναινέσει το συμβόλαιο συνεργασίας τους. Ήταν μία τυπική συνάντηση, καθώς από καιρό και οι δύο πλευρές είχαν αποφασίσει κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, η Αλάνιασπορ βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον διεθνή Ισραηλινό μέσο και να τον κάνει συμπαίκτη του Μπακασέτα, του Τζαβέλα και του Βιγιαφάνες.

Οι μάχες με την Πλζεν

Σήμερα εξάλλου οριστικοποιήθηκαν και οι ημερομηνίες των αγώνων του Ολυμπιακού με την Βικτόρια Πλζεν στον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το πρώτο ματς στην Τσεχία θα διεξαχθεί την Τρίτη 23 Ιουλίου και η ρεβάνς στο «Καραϊσκάκη» την Τρίτη στις 30 του μήνα. Οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει να γίνουν Τρίτες και τα δύο παιχνίδια και αυτό που απέμενε ήταν η έγκριση της UEFA, που έδωσε σήμερα το οκέι.

Τέλος έγινε γνωστό ότι η ώρα έναρξης του επαναληπτικού στο Φάληρο θα είναι στις 21.30 και μένει να οριστεί και η ώρα έναρξης του πρώτου ματς στο Πλζεν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter