Αναμένεται ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Αναμένεται ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολούθησε στις 27 Φεβρουαρίου τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ και στη συνέχεια παρέμεινε στην Αγγλία για επαγγελματικές δουλειές και εκτός αυτού παρακολούθησε στο Σίτι Γκράουντ στις 6 Μαρτίου τον αγώνα Νότιγχαμ – Μίλγουολ 0-3 για το πρωτάθλημα της Championship.

Η είδηση της προσβολής του από τον κορονοϊό έγινε πρώτο θέμα στην τοπική ιστοσελίδα του Νότιγχαμ. To ρεπορτάζ αναπαραγάγει το ποστάρισμα του Μαρινάκη στα social media με το οποίο έκανε γνωστό ότι προσεβλήθη από κορονοϊό. Και προσθέτει: Το NottinghamshireLive έχει προσεγγίσει το κλαμπ για σχολιασμό της ακριβούς φύσης της ασθένειας του ιδιοκτήτη του». Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εντός της ημέρας αναμένεται ανακοίνωση της Νότιγχαμ…

Δείτε επίσης: Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Παράλληλα, η «Daily Mail» ανέφερε στο ρεπορτάζ της ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ήρθε σε επαφή και με οπαδούς της ομάδας, με τους οποίους έβγαλε φωτογραφίες τις οποίες ανέβασαν στα social media.

Στο μεταξύ στην περιοχή του Νότιγχαμ εντοπίστηκαν δυο νέα κρούσματα κορονοϊού, ανεβάζοντας τον αριθμό των κρουσμάτων την ευρύτερη περιοχή στα επτά. Όπως ανακοίνωσε το περιφερειακό συμβούλιο τα δύο άτομα που διαγνώστηκαν χθες (9/3) είχαν επιστρέψει πρόσφατα από την Ιταλία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter