Αναμένεται συμφωνία ΔΕΗ και ΛΑΡΚΟ για την τιμή του ρεύματος

Αναμένεται συμφωνία ΔΕΗ και ΛΑΡΚΟ για την τιμή του ρεύματος

Συμφωνία της ΔΕΗ με τη ΛΑΡΚΟ για την τιμή πώλησης της ηλεκτρικής ενέργειας η οποία θα είναι κοινώς αποδεκτή και αμοιβαία συμφέρουσα αναμένεται το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που παρέσχε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης σε συνάντηση που είχε σήμερα με βουλευτές και το Τμήμα Βιομηχανικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τη Φθιώτιδα, τη Βοιωτία και την Εύβοια εξέφρασαν στον κ. Σταθάκη το ενδιαφέρον τους για τη ρύθμιση της τιμής του ηλεκτρισμού που διαθέτει η ΔΕΗ στη Λάρκο, την οποία συναρτούν με τη βιωσιμότητα της βιομηχανίας.

Ο υπουργός ανέφερε ότι ήδη διαφαίνεται σύγκλιση μεταξύ των δύο πλευρών για το θέμα αυτό, ώστε να συμφωνηθεί μια τιμή πώλησης ηλεκτρικού ρεύματος, κοινώς αποδεκτή και αμοιβαία συμφέρουσα. Οι συζητήσεις μεταξύ Λάρκο και ΔΕΗ είναι σε προχωρημένο στάδιο, όπως είπε ο κ. Σταθάκης και στο αμέσως προσεχές διάστημα η τιμή προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος αναμένεται να έρθει προς έγκριση στα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιριών. Η ΛΑΡΚΟ περιλαμβάνεται επίσης στους μεγαλύτερους οφειλέτες της ΔΕΗ από καταναλώσεις ηλεκτρικής ενέργειας προηγούμενων ετών.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter