Ανάμεσα σε δύο σκάνδαλα Novartis & KEEΛΠΝΟ – στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

Ανάμεσα σε δύο σκάνδαλα Novartis & KEEΛΠΝΟ – στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

ΑΜΕΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ – ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

• Η παραπομπή της «ομάδας Αδωνη» στο ΚΕΕΛΠΝΟ σε δίκες επιβεβαιώνει την ανάμειξη του υπουργού σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα
• Στο σκάνδαλο της Novartis, το οποίο ερευνάται, τα επίσημα έγγραφα δείχνουν την ευθυγράμμισή του με τις επιδιώξεις της φαρμακευτικής

Διεθνής κατακραυγή για τη δίωξη του Κώστα Βαξεβάνη

Eμφύλιος στο Μαξίμου Αντιδράσεις και στο πρωθυπουργικό περιβάλλον για τη στοχοποίηση της αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας

Συμπαράσταση από 290 συνδικαλιστές

ΠΟΛ ΜΕΙΣΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Εάν φυλακίσουν τον Κώστα, θα γίνει κεντρικό θέμα σε όλη την Ευρώπη!

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ Αλλά η ψυχή, ρε παιδιά;

Ο Ι.Σ.Καριώτης γράφει για τον αψύ Κρητικό στον οποίο ένας κόσμος ακουμπάει οργή και όνειρα γιατί θέλει να αλλάξει τα πράγματα, τη ζωή του, την Ελλάδα, τον κόσμο

ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΑ Σχοινάς for president

ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΟΦΕΙΛΕΣ 24 ΔΙΣ. Σε ποιους χαρίζετε τα χρέη, κ. Πιτσιλή;

#MeToo ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Πώς λειτουργούν τα κυκλώματα των βιαστών

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Τα αλλάζει όλα στο κόμμα ο Τσίπρας

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ Πώς «ληστεύουν» άνω των €9 δισ. από τις συντάξεις

ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ Πάνε για λουκέτοι ένα νοσοκομείο – κόσμημα

ΝΑΥΑΓΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ Απαλλοτριώνουν εκτάσεις… «επ’ αγαθώ» της κοινωνίας

ΟΥΚΡΑΝΙΑ Έτοιμες για τα χειρότερα Ρωσία και ΗΠΑ

BBC Νεοφιλελεύθερες αλλαγές φέρνει ο Μπόρις Τζόνσον

ΑΝΝΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ/Συνέντευξη: Για λίγα κλάσματα γκρεμίστηκε ο κόσμος μου

ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ερασιτεχνικοί χειρισμοί από την ΕΠΟ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ Χρήστος Σπίρτζης Κρίτων Αρσένης Παναγιώτης Τζανετής Ευαγγελία Μανιτσούδη Μαργαρίτα Συγγενιώτου Σάββας Στρούμπος

To Docville

Μια βαμμένη Κρητικιά, η Μαρία Τζομπανάκη, στο Docville την Κυριακή με το Documento

«Όταν συναντάς κόσμο στον δρόμο και σου λένε “σ’ ευχαριστώ” για τον “Σασμό ” ξαφνιάζεσαι. Είναι αλλιώς να σου λένε “μπράβο” κι αλλιώς “σ’ ευχαριστώ ”»: Η Μαρία Τζομπανάκη μιλάει στον Κωνσταντίνο Καϊμάκη για την κρητική βεντέτα και τα ήθη του νησιού, τη μητριαρχία και την πατριαρχία, την επαγγελματική της διαδρομή και τη Νέα Υόρκη.

Θόδωρος Αγγελόπουλος – Δέκα χρόνια εκκωφαντικής απουσίας. Ο κριτικός κινηματογράφου Νότης Φόρσος ξεφυλλίζει το βιβλίο των αναμνήσεων του από τον μεγάλο Ελληνα σκηνοθέτη, ενώ ο «μόνιμος» διευθυντής φωτογραφίας του Γιώργος Αρβανίτης αφηγείται στον Κωνσταντίνο Καϊμάκη στιγμές από την κοινή τους διαδρομή.

«Παρακολουθώ τη μετα-μοντέρνα τέχνη με δυσφορία»: Ο ζωγράφος Σωτήρης Σόρογκας συζητάει με την Αφροδίτη Ερμίδη με αφορμή την έκθεσή του  στο Μουσείο του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή.

O σκηνοθέτης και συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων Ανδρέας Αποστολίδης μιλάει στον Παναγιώτη Φρούντζο για το ντοκιμαντέρ και το βιβλίο του «Latin noir» και ο μεταφραστής ισπανόφωνης λογοτεχνίας Κρίτων Ηλιόπουλος μας ξεναγεί στον λαβύρινθο του νουάρ της Λατινικής Αμερικής.

Ο σκηνοθέτης Ανέστης Αζάς μιλάει με την Ηλέκτρα Ζαργάνη για το θεατρικό “H Δημοκρατία του Μπακλαβά” σε μια συζήτηση που ξεκινά από το 1821 και φτάνει έως τα σημερινά όρια του εθνικισμού.

Με αφορμή τη δίωξη του Κώστα Βαξεβάνη η λυρική καλλιτέχνιδα Μαργαρίτα Συγγενιώτου γράφει για το πόσο ο alt-right παράδεισος αρχίζει να θυμίζει καφκική κόλαση και ο σκηνοθέτης Σάββας Στρούμπος για την αυτογελοιοποίηση της εξουσίας.
Ο θεατρικός κριτικός Κώστας Ζήσης γράφει για την παράσταση «Girls and boys» του Ντένις Κέλι που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Άννας-Μαρίας Στεφαδούρου στο Θέατρο 104.

Ο Στάθης Γκότσης, γενικός γραμματέας του Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Πολιτισμού Αττικής, Στερεάς και Νήσων – μέλος της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης εργαζομένων στο ΥΠΠΟ, γράφει για τη Λίνα Μενδώνη, το υπουργείο Πολιτισμού και τους «φιλάρχαιους» λεβέντες «χορηγούς» του.

Post mortem λόγος για τον εμβληματικό ζωγράφο Αλέκο Φασιανό  από τη φιλόλογο – ιστορικό τέχνης Χρύσα Κακατσάκη.

. Και στην έκδοση των 4,5 ευρώ μια μεγάλη προσφορά. Δύο τόμοι από τη σειρά ΤΑ ΑΙΡΕΤΙΚΑ στην τιμή του ενός: Ο Μέγας Αλέξανδρος και οι περί αυτού μύθοι
Γιατί και αυτήν την Κυριακή υπάρχει Documento

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter