Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Ανανέωση συνεργασίας για The Hand και MD Professionnel

Μετά από τέσσερα χρόνια επιτυχούς συνεργασίας, η εταιρεία καλλυντικών MD Professionnel ανανεώνει τη συνεργασία της µε την εταιρεία διαφήμισης και επικοινωνίας The Hand.

Αναλυτικά, η The Hand θα συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες προβολής και επικοινωνίας, social media management, media planning, προωθητικών ενεργειών και γενικότερα υπηρεσίες consulting και brand development στην MD Professionnel.

H MD Professionnel είναι µια ελληνική εταιρεία παραγωγής και διάθεσης προϊόντων μακιγιάζ σε καταστήματα καλλυντικών και σε φαρμακεία, που έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτριών.

Όπως τόνισε ο εμπορικός διευθυντής, Γιώργος Ψωμάς, «η ανανέωση της συνεργασίας µας µε τη The Hand, ως στρατηγικό συνεργάτη, επισφραγίζει µια εξαιρετική εργασία σε θέματα δημιουργικής προβολής και επικοινωνίας, που είναι απαραίτητη στη διαμόρφωση μιας εταιρικής και ανταγωνιστικής φυσιογνωμίας στην αγορά των καλλυντικών!»

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.