Αναποτελεσματικά τα μέτρα λέει το 60% των επιχειρηματιών στη Θεσσαλονίκη, δείχνει δημοσκόπηση

Αναποτελεσματικά τα μέτρα λέει το 60% των επιχειρηματιών στη Θεσσαλονίκη, δείχνει δημοσκόπηση

Αρνητική για την κυβερνητική πολιτική δείχνει η νέα δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Η έρευνα καταγράφει μεγάλη επιδείνωση της εικόνας που έχουν οι επιχειρηματίες από το πρώτο κύμα της πανδημίας μέχρι σήμερα, αλλά και τη μεταστροφή στην γνώμη για τα μέτρα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα που έγινε για την καταγραφή των προβλημάτων στις επιχειρήσεις μέλη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, σε δείγμα 288 επιχειρήσεων από τις 25 έως τις 28 Αυγούστου, το 60% κρίνουν ανεπαρκή και αναποτελεσματικά τα μέτρα για τη στήριξη των επιχειρήσεων, έναντι μόλις 26% που τα θεωρούν επαρκή και αποτελεσματικά, ενώ ένα 14% δεν εκφέρει άποψη.

Μάλιστα, είναι ενδεικτικό ότι τα συγκριτικά στοιχεία σε σχέση με δύο αντίστοιχες έρευνες που έγιναν τον Απρίλιο και το Μάιο δείχνουν τις θετικές απόψεις να κατρακυλούν από το 45% στο 26%, ενώ αντιθέτως οι αρνητικές απόψεις ενώ ξεκίνησαν στο 55% και στη συνέχεια υποχώρησαν στο 38%, πλέον έχουν εκτιναχθεί στο 60%.

Τα ευρήματα της έρευνας είναι ενδεικτικά:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter