Ανάρτηση Κεραμέως για το Global Pride με «ευχολόγια» και ... ασυνταξία

Στον σεβασμό του σεξουαλικού προσανατολισμού κάθε ατόμου αναφέρθηκε η Νίκη Κεραμέως, σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook.

Η ανάρτηση της Υπουργού Παιδείας έγινε με αφορμή τη διεξαγωγή του πρώτου global pride, μετά και τις πολλές ακυρώσεις pride σε όλο τον κόσμο. Παρά το θετικό πρόσημο της δήλωσής της, είναι φανερό ότι στη σημερινή μας κοινωνία ΔΕΝ απολαμβάνουν "όλοι ίσα δικαιώματα, χωρίς διακρίσεις" όπως ισχυρίζεται η υπουργός. 

Επίσης η υπουργός έκανε και μια... ασυνταξία στην τελευταία της φράση, γεγονός που κάποιοι χρήστες το επισήμαναν με καυστικό τρόπο. 

Ακολουθεί η ανάρτηση της υπουργού:

“Σε μια ανοικτή, ελεύθερη, ευνομούμενη Πολιτεία, όλοι απολαμβάνουν ίσα δικαιώματα, χωρίς διακρίσεις. Ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι στοιχείο της ανθρώπινης ταυτότητας κάθε ατόμου, ο δε σεβασμός του στο κοινωνικό σύνολο αυτονόητος. #worldPride2020#GlobalPride2020“

Kαι ένα... επικριτικό σχόλιο με τη σχετική πολιτική κριτική.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.