Ανάρτηση με «καρφιά» κατά πάντων από Ραγκούση: Σιγά μη μου ζητήσουν συγγνώμη…

Ανάρτηση με «καρφιά» κατά πάντων από Ραγκούση: Σιγά μη μου ζητήσουν συγγνώμη…

Επίθεση σε όσους διέδιδαν ότι θα γίνει υπουργός, εξαπέλυσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γιάννης Ραγκούσης. «Σιγά μην μου ζητήσουν συγγνώμη για τις προσβολές τους όλοι αυτοί που βρωμίζουν τη δημόσια ζωή με την κακοήθειά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά, μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ραγκούσης έγραψε στο Twitter

«Ελπίζω να μπορούμε να συμφωνήσουμε τουλάχιστον στο γεγονός πως έγινε ο ανασχηματισμός και ότι-όπως είχα πει-δεν είμαι υπουργός.

Ε λοιπόν, για όσους έχουν κάνει την κακοήθεια επάγγελμα-και ειδικά τώρα που δεν μπορούν να μου αποδώσουν ιδιοτέλεια-επαναλαμβάνω: η ημέρα που έφερε το τέλος των μνημονίων ήταν μία ιστορική ημέρα.

Σιγά μη μου ζητήσουν συγνώμη για τις προσβολές τους όλοι αυτοί που βρωμίζουν τη δημόσια ζωή με την κακοήθειά τους.Ειδικά κάποιοι π.υπουργοί και υφυπουργοί του Σαμαρά ή υπάλληλοι του Ψυχάρη-Μαρινάκη,που με τη διαπλοκή τους εκμαυλίζουν για πολλά χρόνια πολιτικούς και δημοσιογράφους

Ιστορική η αυριανή ημέρα για την πατρίδα μας.

Ένα δευτερεύον σχόλιο: κατά τα 8 χρόνια μνημονίων υπήρξαν υπουργοί που ανέλαβαν μεγάλο προσωπικό πολιτικό κόστος.Όμως υπήρξαν και υπουργοί με μηδενική ατομική συμβολή για να φτάσουμε εδώ…σήμερα-2 απ´αυτούς-ηγούνται των κομμάτων τους».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter