Αναρχικοί ανακοίνωσαν ότι έφτασαν ως το δωμάτιο του Ντίνου Γιαγτζόγλου στο Νοσοκομείο της Λάρισας

Αναρχικοί ανακοίνωσαν ότι έφτασαν ως το δωμάτιο του Ντίνου Γιαγτζόγλου στο Νοσοκομείο της Λάρισας

Ομάδα αναρχικών με ανάρτησή της στο Indymedia αναφέρει πως κατόρθωσε να φτάσει ως το δωμάτιο του απεργού πείνας και δίψας Ντίνου Γιαγτζόγλου ο οποίος κατηγορείται για την αποστολή τρομοδέματος στον Λουκά Παπαδήμο.

Όπως αναφέρουν, παρά το γεγονός ότι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας φυλάσσεται από ισχυρή αστυνομικοί δύναμη, μπόρεσαν να φτάσουν ως εκεί «δίνοντάς του και δίνοντάς μας δύναμη για τη συνέχιση του αγώνα».

Παράλληλα μοίρασαν και κείμενο αλληλεγγύης στην ιατρική σχολή.

Η ανακοίνωσή τους, όπως αναρτήθηκε στο διαδίκτυο:

Σήμερα 1/3 ομάδα 20 συντρόφων και συντροφισσών πραγματοποίησε παρέμβση στο Π.Ν Λάρισας. Παρόλο που ο χώρος του νοσοκομείου φυλασσόταν απο μεγάλη αστυνομική δύναμη (σχεδόν όλη η αστυνομική διεύθηνση Λάρισας) καθιστόντας μη προσβάσιμο τον χώρο σε αλληλέγγυους/αλληλέγγυηες καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι κάτω απο το δωμάτιο-κελί του συντρόφου απεργού πέινας και δίψας Ντ.Γιαγτζόγλου.Φωνάξαμε συνθήματα και ήρθαμε σε επαφή με τον εγκλειστο σύντροφο δίνοντας του και δίνοντας μας δύναμη για την συνέχεια του αγώνα.Όταν τελικά αποχωρήσαμε απο το νοσοκομείο πραγματοποιήθηκε μοίρασμα του κειμένου αλληλεγγύης στην ιατρική σχολή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter