Ανάσα με Καραμάνο η Λαμία, 1-0 τον Πανιώνιο

Ανάσα με Καραμάνο η Λαμία, 1-0 τον Πανιώνιο

Mε γκολ ενός πρώην «κυανέρυθρου» του Τάσου Καραμάνου η Λαμία πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα με τη νίκη της 1-0 επί του Πανιωνίου για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας

Ο Καραμάνος, μόλις στο 6’ ολοκλήρωσε ιδανικά έναν έξοχο συνδυασμό με τους Μπλάζιτς και Επστάιν και πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Μάλιστα ο σκόρερ δεν πανηγύρισε το τέρμα του με χαρακτηριστική κίνηση, καθώς δεν ξέχασε ότι ήταν παίκτης του Πανιωνίου τη σεζόν 2015-2016.

ΟΙ Νεοσμυρνιώτες πάντως ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα του αγώνα κι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ με τους Μανθάτη και Ντουρμισάι. Αποκορύφωμα, το πέναλτι που κέρδισε ο δεύτερος στο 40’ από μαρκάρισμα του Καρυπίδη. Το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά ο γκολκίπερ Σαράνοφ απέκρουσε, όπως είχε κάνει και στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό όταν είχε αποκρούσει το πέναλτι του Φορτούνη και είχε χαρίσει την πρόκριση στην ομάδα του!

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι ο Πανιώνιος πέρασε μπροστά να ισοφαρίσει και έβγαιναν επικίνδυνα μπροστά για το 2-0. Όμως έχασαν μοναδικές ευκαιρίες, όπως στο 76′ με το δοκάρι του Μπερτόλιο, αλλά και σε σουτ του Πίτι που έδιωξε εντυπωσιακά ο Μαλέρμπ στο 81’…

ΛΑΜΙΑ (Χάβος): Σαράνοφ, Αντέτζο, Καρυπίδης, Βάντερσον, Μπλάζιτς, Μπερτόλιο (84′ Πίτι), Δημούτσος, Σκόνδρας (46’ Βασιλαντωνόπουλος), Επστάιν (65’ Τομάς), Μπαράλες, Καραμάνος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μάντζιος): Μαλέρμπ, Μασούρας, Ντομίνγκες, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Τσιλούλης (75′ Άρτσε), Μανθάτης (62′ Σιντί Αλί), Μπουμάλ, Μανιάτης, Ντουρμισάι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter