Ανάσα στο αμερικανικό box office από το νέο ήρωα της Marvel

Ανάσα στο αμερικανικό box office από το νέο ήρωα της Marvel

To “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” είχε ένα θαυμάσιο άνοιγμα το περασμένο Σαββατοκύριακο στις ΗΠΑ δίνοντας το φιλί της ζωής στις αμερικανικές αίθουσες.

Παρότι μερικές πρόσφατες επιτυχίες στο αμερικανικό box office όπως το “Candyman” ή το “Free Guy” της Disney φανέρωναν τις προθέσεις πολλών καταναλωτών να επιστρέψουν στην σκοτεινή αίθουσα παρά την μετάλλαξη Delta, απουσίαζε το μεγάλο φιλμ που θα έκανε φέτος τη μεγάλη διαφορά.

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι οι ειδικοί μελετητές του box office που στοιχημάτιζαν ότι το σύνολο των εισπράξεων στο τέλος του 2021 θα ήταν το χειρότερο των τελευταίων τριών ετών.

Όμως το ” Shang-Chi ” με τα 75 εκατομμύρια δολάρια σε τρεις ημέρες ήταν μια βαθιά ανάσα καθώς κι ένα καλό τεστ που βοηθά στο να κάνουμε κάποιες τολμηρές και ίσως αισιόδοξες δηλώσεις για το μέλλον της βιομηχανίας του θεάματος. Το δεύτερο καλύτερο άνοιγμα της χρονιάς – βρέθηκε κάτω μόνο από τα 80 εκατομμύρια δολάρια της «Black widow»- ήρθε στη διάρκεια της Labor Day.

Μάλιστα το νούμερο αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο από το προηγούμενο ρεκόρ της αντίστοιχης περιόδου που ήταν η ταινία τρόμου της MGM “Halloween”, που είχε συγκεντρώσει κάτι παραπάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια τον Σεπτέμβριο του 2007.

Το “Shang-Chi” είναι μία από τις πρώτες ταινίες της Marvel από την έναρξη της πανδημίας που η Disney κάνει προβάλλει αποκλειστικά στους κινηματογράφους. Θα είναι διαθέσιμη στο κανάλι της Disney+ μετά από αποκλειστική προβολή 45 ημερών στη μεγάλη οθόνη.

Η ταινία «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings» βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 9 Σεπτεμβρίου 2021 σε διανομή Feelgood.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter