Αναστασία Έδεν – Άρης Βλάχος με στίχους από Μάνο Ελευθερίου στον Ιανό

Αναστασία Έδεν – Άρης Βλάχος με στίχους από Μάνο Ελευθερίου στον Ιανό

Η Αναστασία Έδεν και ο συνθέτης Άρης Βλάχος παρουσιάζουν στις 21.00 το βράδυ της Κυριακής, 2 Απριλίου, στην σκηνή του IANOY, το νέο τους CD «Αυτά τα Χείλη», από την Cobalt Music, σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου. 

Ανατρεπτικές ενορχηστρώσεις και δημιουργίες που κινούνται στο γνώριμο, ιδιαίτερο ύφος του Άρη Βλάχου και θεματολογία που ακροβατεί ανάμεσα στον έρωτα και τον ρεαλισμό. Η Αναστασία Έδεν ερμηνεύει με το γνωστό πάθος της για την αγάπη και την δύναμη που έχει αυτή ενάντια στις αντιξοότητες, μέσα από τον λόγο του Μάνου Ελευθερίου. Ρομαντισμός και καθημερινότητα παντρεύονται σε ένα τραγούδι και μια φωνή, σαν ένα ανέμελο σφύριγμα μιας βόλτας προς το όνειρο.

«Αυτά τα χείλη», μία παρουσίαση η οποία θα εξελιχθεί σε live με jazz/modern μουσική διάθεση από ένα trio piano-guitar-saxophone. Συμμετέχουν οι Αναστασία Έδεν (τραγούδι), Άρης Βλάχος (επιμέλεια προγράμματος & ενορχήστρωση), Μάνος Ελευθερίου (αφήγηση- επιλογή κειμένων-στίχοι), Παναγιώτης Καψαμπέλης (κιθάρα), Γιάννης Παπαναστασίου (σαξόφωνο).

Είσοδος με ποτό (μπύρα ή κρασί): 16€

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO

Πληροφορίες:

IANOS | τηλ. 210 32 17 810, Σταδίου 24 – Αθήνα

Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ:

Σταδίου 24 & Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter