Αναστασιάδης: «Αδίκησαν τον εαυτό τους»

Αναστασιάδης: «Αδίκησαν τον εαυτό τους»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, μετά το 2-2 με την Βοσνία, δήλωσε ότι οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας αδίκησαν τον εαυτό τους με την απόδοση τους στα πρώτα 20-25 λεπτά του αγώνα, όπου έχαναν με 2-0. 

«Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά και λυπημένοι, γιατί θα μπορούσαμε να το γυρίσουμε. Πολύ εύκολα είχαμε τη δυνατότητα να το κάνουμε αυτό. Παρά τα πολλά λάθη στα πρώτα 20-25 λεπτά, η ομάδα αντέδρασε», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής. Και πρόσθεσε: «Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Αδικούν τον εαυτό τους με τον τρόπο που λειτουργούν. Ελπίζω αυτό να τους γίνει μάθημα και την επόμενη φορά να μην χάσουμε χρόνο. Ειλικρινά δεν ξέρω αν πρέπει να είμαι χαρούμενος ή λυπημένος μετά από αυτό που έγινε. Μπήκαμε φοβισμένοι, δεν ξέρω γιατί. Είπα στο ημίχρονο ότι μπορούμε να νικήσουμε».

Στο ερώτημα αν το αποτέλεσμα αυτό δίνει ψυχολογία στους διεθνείς, ο Αναστασιάδης απάντησε λέγοντας ότι «εκείνο που μετράει, έτσι όπως έγινε, δίνει αυτοπεποίθηση σε κάποια πράγματα για να λειτουργήσουμε καλύτερα. Ο τρόπος είναι αυτός που θα τους δώσει τη δυνατότητα να πιστέψουν στον εαυτό τους».

Δεν ευθύνεται το σύστημα

Πολύ κουβέντα έγινε για το σύστημα που επέλεξε ο Άγγελος Αναστασιάδης (3-5-2) στο ξεκίνημα του αγώνα και ο Ανδρέας Σάμαρης, είπε τα εξής: «Έχουμε δουλέψει και προετοιμαστεί για όλα τα σχήματα. Όπως και να λέγεται: 3-5-2 ή 4-4-2. Τα δύο γκολ ήρθαν κυρίως λόγω επικοινωνίας των παικτών και όχι λόγω σχήματος. Δυστυχώς ήταν μία άτυχη στιγμή. Δεν έχει σημασία ποιος φταίει. Μπήκαμε φοβισμένοι και κοιμισμένοι και ήρθε αυτό το 2-0. Το τελικό 2-2 μας δίνει ώθηση και μας δίνει και ευθύνη. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Πρέπει να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Εάν δεν πάρουμε θετικό αποτέλεσμα με την Ιταλία δεν θα έχει αντίκρισμα όλο αυτό».

Το «μηχανάκι» της Εθνικής, ο Κάρλος Ζέκα, στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο δεύτερο γκολ της Βοσνίας που πέτυχε ο Πιάνιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ: «Ο Οδυσσέας ζήτησε τρεις παίκτες στο τοίχος, εγώ ήμουν εκεί, κάνανε γρήγορα το φάουλ και χαθήκαμε εκεί. Πρέπει να δουλέψουμε να δούμε τι κάναμε λάθος και να μην ξανασυμβεί στο μέλλον. Στο ημίχρονο μιλήσαμε, πιστεύαμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Μπράβο σε όλα τα παιδιά, ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει εδώ στην Βοσνία. Είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα, αλλά με λίγη προσοχή μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter