Αναστάσιος Κανελλόπουλος: «Παμψηφεί» πρόεδρος στο κόμμα Κασιδιάρη ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Αναστάσιος Κανελλόπουλος: «Παμψηφεί» πρόεδρος στο κόμμα Κασιδιάρη ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Τα ηνία στο «κόμμα Κασιδιάρη» ανέλαβε και επισήμως ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, όπως δήλωσε σε συνομιλία του με το dikastiko.gr που είχε αποκαλύψει την ύπαρξη συμφωνίας ώστε να ηγηθεί του πολιτικού σχηματισμού στις επικείμενες εκλογές.

“Εκλέχθηκα παμψηφεί πρόεδρος του Κόμματος Έλληνες (Κασιδιάρη)” είπε, αναφέροντας πως σε χθεσινή διαδικασία από πανελλαδικό συμβούλιο, καταργήθηκε η διοικούσα επιτροπή του “κόμματος Κασιδιάρη” και ο ίδιος εξελέγη ομόφωνα πρόεδρος με 72 ψήφους.

Δείτε επίσης: Πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου αναλαμβάνει πρόεδρος στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του στο dikastiko.gr “το πρόγραμμα του ΕΑΝ θα αποτελεί το ευαγγέλιο του κόμματος”, ενώ επανέλαβε πως ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών.

Ο κ. Κανελλόπουλος θα αναλάβει εξάλλου τη νομική εκπροσώπηση του κόμματος και στη δικαστική μάχη που αναμένεται να δοθεί στο Α’ Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου, στο οποίο προϊσταται ο αντιπρόεδρος του Δικαστηρίου Χρ. Τζανερίκος.

Στο πλαίσιο αυτό θα πρέπει όπως ορίζει ο νόμος κάθε κόμμα να υποβάλει σε ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως τις 2 Μαΐου την αίτησή του με τους υποψηφίους του (αυτό γίνεται για πρώτη φορά) ενώ δύο ημέρες πριν θα υποβληθούν στο Ανώτατο Δικαστήριο από κάθε πολιτικό σχηματισμό το όνομά του και το σήμα του.

Στις 5 Μαΐου 2023, το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου θα ανακηρύξει τους συνδυασμούς και θα αποφανθεί για το Εθνικό Κόμμα-Ελληνες, καθώς και για όλους τους πολιτικούς σχηματισμούς που θα λάβουν μέρος στις εκλογές.

Πηγή: Dikastiko.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter