Αναστάτωση σε αεροπλάνο λόγω αποτυχημένης φάρσας για τον κορονοϊό (Video)

Αναστάτωση σε αεροπλάνο λόγω αποτυχημένης φάρσας για τον κορονοϊό (Video)

Επιβάτης ηλικίας 29 ετών από τον Καναδά θέλησε να κάνει φάρσα εν πτήσει, σχετικά με τον κορονοϊό.

Η πτήση της WestJet Airlines από το Τορόντο του Καναδά στη Τζαμάικα διαταράχθηκε για τα καλά, όταν οι περισσότεροι επιβάτες άκουσαν έναν 29χρονο Καναδό, ο οποίος ανέφερε ότι επιστρέφει από την Κίνα και πως έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό. 

Ο 29χρονος ήθελε να κάνει πλάκα στους συνεπιβάτες του, αλλά το προσωπικό και ο πιλότος δεν θέλησαν να ρισκάρουν το οτιδήποτε, οδηγώντας το αεροπλάνο πίσω στο Τορόντο. 

Μία επιβάτης της πτήσης ανέφερε ότι τον είδε να τραβάει μία σέλφι με το κινητό του, ανακοινώνοντας ότι είναι φορέας, με τους αεροσυνοδούς να τον προμηθεύουν μάσκα και γάντια, μεταφέροντάς τον στο πίσω μέρος του αεροπλάνου.

Ο πιλότος ανακοίνωσε ότι το αεροπλάνο θα επιστρέψει στο Τορόντο για λόγους ασφαλείας, αν και ο ίδιος τόνισε ότι το εν λόγω περιστατικό δεν πρόκειται παρά για μία κακοστημένη φάρσα, κάτι που αποδείχθηκε λίγες ώρες αργότερα.

Κατά την αποβίβαση, ο φαρσέρ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και όταν διαπιστώθηκε ότι δεν έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό, συνελήφθη και θα δικαστεί στις 9 Μαρτίου για διατάραξη της τάξης.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter