Αναστάτωση στο «Ελπίς» – Θετικοί στον κορονοϊό ασθενείς, γιατροί και νοσηλεύτρια

Αναστάτωση στο «Ελπίς» – Θετικοί στον κορονοϊό ασθενείς, γιατροί και νοσηλεύτρια

Αναστάτωση επικρατεί στο Νοσοκομείο Ελπίς μετά από ύποπτο κρούσμα που αρχικά είχε βρεθεί αρνητικό στον κορονοϊό αλλά τρεις μέρες αργότερα και ενώ συνέχιζε να νοσηλεύεται, το τεστ βγήκε θετικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΠΟΕΔΗΝ πριν μια εβδομάδα εισήχθη ασθενής ως ύποπτο κρούσμα ωστόσο, ο εργαστηριακός έλεγχος βγήκε αρνητικός. Ο ασθενής μεταφέρθηκε στη β’ χειρουργική όπου νοσηλεύονται παθολογικά περιστατικά. Τρεις ημέρες μετά ο ασθενής εμφάνισε συμπτώματα, υποβλήθηκε σε ένα ακόμα τεστ το οποίο αυτή την φορά βγήκε θετικό.

Σύμφωνα με την ΠΕΟΔΗΝ μπήκε σε καραντίνα η κλινική αλλά και 25 άτομα του υγειονομικού προσωπικού ενώ συνεχίζονται να γίνονται τεστ στο προσωπικό. Μέχρι τώρα νοσούν δύο ασθενείς, δύο γιατροί και μια νοσηλεύτρια. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ σήμερα εντοπίστηκε και άλλο ένα περιστατικό στη καρδιολογική κλινική με ασθενή και μια γιατρό θετική στον κορονοϊό με αποτέλεσμα και αυτή η κλινική να μπει σε καραντίνα.

Οι εργαζόμενοι ζητούν το Νοσοκομείο να τεθεί σε καραντίνα να σταματήσει να εφημερεύει και να γίνει απολύμανση και τεστ σε όλο το προσωπικό. Οι θετικοί ασθενείς μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία αναφοράς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter