Αναστάτωση στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» μετά την απόφαση να μεταφερθούν έγκυες με κορονοϊό

Αναστάτωση στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» μετά την απόφαση να μεταφερθούν έγκυες με κορονοϊό

Έντονη αναστάτωση επικρατεί στο νοσοκομείο "Αλεξάνδρα" μετά την απόφαση να μετατραπεί μαιευτική κλινική, σε κλινική αναφοράς για τον κορονοϊό, χωρίς όπως λέει το προσωπικό να υπάρχει η απαραίτητη υποδομή, ούτε όμως ο επαρκής αριθμός εργαζομένων. 

Οι εργαζόμενοι μάλιστα πρόκειται να διαμαρτυρηθούν στη διοίκηση του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μετά τη διαπίστωση προχθές Τρίτη ότι λεχώνα από το κέντρο διαμονής προσφύγων της Ριτσώνας η οποία είχε γεννήσει με καισαρική, ασθενεί από τον κορονοϊό, αποφασίστηκε η μεταφορά και άλλων εγκύων οι οποίες είναι επίσης θετικές στον ιό. Ταυτόχρονα οι εργαζόμενοι ειδοποιήθηκαν ότι θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο ακόμη μια νεαρή έγκυος με ύποπτα συμπτώματα από τη δομή της Μαλακάσας.

Υπενθυμίζεται ότι, η γυναίκα από τη δομή της Ριτσώνας νοσηλεύθηκε σε τετράκλινο θάλαμο πριν διαπιστωθεί ότι νοσεί, ενώ πλέον νοσηλεύεται μαζί με το βρέφος σε θάλαμο απομόνωσης και είναι αμφότεροι σε καλή κατάσταση. Στο νοσοκομείο έχουν τεθεί σε καραντίνα δέκα γιατροί και νοσηλευτές που ήρθαν σε επαφή με τη γυναίκα, ενώ ιχνηλατούνται δεκάδες ακόμη γυναίκες και μωρά.

Παράλληλα ανησυχία επικρατεί στο νοσοκομείο “Αλεξάνδρα” αφού λεχώνα βρέθηκε να νοσεί από κορονοϊό, ενώ νοσηλευόταν σε τετράκλινο θάλαμο. Στο ίδιο νοσοκομείο πάντως διαγνώστηκαν με κορονοϊό ακόμη δύο εργαζόμενοι, μια νοσηλεύτρια Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και ένας γιατρός. Στο “Αλεξανδρα” νοσούν πια εννέα εργαζόμενοι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter