Αναστέλλονται οι στάσεις εργασίας στον Ηλεκτρικό – «Χειρόφρενο» σε λεωφορεία-Προαστιακό

Αναστέλλονται οι στάσεις εργασίας στον Ηλεκτρικό – «Χειρόφρενο» σε λεωφορεία-Προαστιακό

Την αναστολή των προγραμματισμένων για σήμερα Τρίτη καθώς και για την Παρασκευή στάσεων εργασίας αποφάσισε το Σωματείο Εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ, «μετά την έμπρακτη βούληση της διοίκησης να προχωρήσει σε ουσιαστικό διάλογο» για τα αιτήματα που έχουν θέσει.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στη «συνάντηση επήλθε συμφωνία ως προς την αναγκαιότητα και τον τρόπο κατοχύρωσης της διαφάνειας σε προαγωγές και μετακινήσεις υπαλλήλων, με αξιοκρατικά και αντικειμενικά κριτήρια».

Μετά απ’ αυτές τις εξελίξεις και προκειμένου να διευκολυνθεί ο συνεχιζόμενος διάλογος «αποφασίσαμε την αναστολή των κινητοποιήσεων δηλώνοντας ότι παραμένει πρωταρχικό αίτημα του Σωματείου η αξιοκρατία, η διαφάνεια και η αντικειμενικότητα στην εργασιακή εξέλιξη όλων των συναδέλφων», αναφέρει το Σωματείο Εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες της πρωτεύουσας, διεκδικούν τη βελτίωση των υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό, καθώς και τις προσλήψεις προσωπικού όπου υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις.

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι στάσεις εργασίας σε Λεωφορεία και Προαστιακό.

Τα λεωφορεία θα κινηθούν την Πέμπτη μόνο από τις 9 π.μ. ώς τις 9 μ.μ. Είναι όμως πιθανόν να υπάρξουν ακυρώσεις δρομολογίων, γιατί το σωματείο τεχνικών θα κάνει στάση εργασίας από τις 11 π.μ. ώς τις 5 μ.μ.

Την Πέμπτη προγραμματίζεται 24ωρη απεργία στον προαστιακό, λόγω της οποίας οι συρμοί του μετρό θα τερματίζουν στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και δεν θα εξυπηρετούν το αεροδρόμιο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter