Αναστολή πλειστηριασμών στην Αθήνα για τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής στα Εξάρχπεια

Αναστολή πλειστηριασμών στην Αθήνα για τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής στα Εξάρχπεια

Αναστέλλονται οι πλειστηριασμοί στην Αθήνα έως και τις 19 Ιουλίου 2019 λόγω της επανάληψης της ψηφοφορίας στο εκλογικό τμήμα, των Εξαρχείων, από όπου είχε κλαπεί η κάλπη την Κυριακή των βουλευτικών εκλογών. 

 Υστερα από απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης, οι πλειστηριασμοί δεν θα πραγματοποιηθούν μια εβδομάδα μετά τις επαναληπτικές εκλογές που διεξάγονται την Κυριακή 14 Ιουλίου 2019. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή (12.7.2019) ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθήνας ενημερώνει ότι «σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. πρωτ. οικ. 51691/11-7-2019 έγγραφο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εν όψει της διενέργειας επαναληπτικής ψηφοφορίας στο 33ο Εκλογικό Τμήμα του 33ου Διαμερίσματος της Α’ Περιφέρειας Αθηνών στις 14 Ιουλίου, οι διεξαγωγές πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Αθηνών αναστέλλονται έως και την 19η Ιουλίου 2019».

Ανακοίνωση του υπουργείο Εσωτερικών:

Την Κυριακή, 14 Ιουλίου, θα επαναληφθούν οι εκλογές στο 33ο εκλογικό τμήμα του Δήμου Αθηναίων, στο 35ο Δημοτικό Σχολείο και 5ο Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στα Εξάρχεια (οδός Κωλέττη 34), από όπου εκλάπη η κάλπη, στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 7.00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 7.00 το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι στις 7 Ιουλίου, τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας τέσσερα άτομα εισέβαλαν στο συγκεκριμένο τμήμα και επιχείρησαν αρχικώς να σπάσουν την κάλπη με βαριοπούλα. Στη συνέχεια, όμως, την έκλεψαν και έφυγαν. Μέχρι τότε είχαν ψηφίσει 207 πολίτες επί συνόλου 545 εγγεγραμμένων ψηφοφόρων.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter