Ανασυγκροτήθηκε η Κ.Ο. του Ποταμιού

Κοινοβουλευτική Ομάδα αποκτά και πάλι το Ποτάμι μετά την θετική γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής.

Μετά την ορκωμοσία του Ν. Νυφούδη ο οποίος πήρε την έδρα της Κ. Μάρκου, το Ποτάμι απέκτησε και πάλι τον απαιτούμενο αριθμό των πέντε βουλευτών για να ανασυγκροτήσει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα.

Έπειτα από το σχετικό αίτημα για γνωμοδότηση που προωθήθηκε στο Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής, εκείνο απεφάνθη ότι το Ποτάμι δικαιούται να ανασυγκροτήσει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα. «Η αρμόδια Υπηρεσία της Βουλής των Ελλήνων θα προβεί σε όλες τις δέουσες ενέργειες για την ανασυγκρότηση της Κ.Ο. του κόμματος ¨Το Ποτάμ騻 σημειώνεται μεταξύ άλλων στη θετική γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι η Κ.Ο. του Ποταμιού είχε διαλυθεί λόγω της ανεξαρτητοποίησης του υποψήφιου ευρωβουλευτή με τη ΝΔ, Γ. Αμυρά, ο οποίος αποχώρησε λόγω της διαφωνίας του ως προς την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.