Αναταράξεις στο Ποτάμι από την πρόταση Γεννηματά για εκλογές (Video)

Αναταράξεις στο Ποτάμι από την πρόταση Γεννηματά για εκλογές (Video)

Ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, μιλώντας στο πρωί στην ΕΡΤ για την πρόταση Γεννηματά για πρόωρες εκλογές εξέφρασε την έντονη διαφωνία του και όχι μόνον!

Η πρωτοβουλία της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής να ζητήσει εκλογές ένα χρόνο πριν την ολοκλήρωση της θητείας αλλά και λίγο πριν την έξοδο από τα μνημόνια φαίνεται πως δεν βρίσκει απολύτως σύμφωνους τους «εταίρους» της.

Ακόμα χειρότερα, φαίνεται πως η πρωτοβουλία της να ζητήσει εκλογές, μέσω της επιστολής της για τη συνταγματική αναθεώρηση, αιφνιδίασε τους περισσότερους… όπως τονίζει και ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης και δεν προηγήθηκε καμία ενημέρωση και διαβούλευση στο αρμόδιο όργανο.

Ο βουλευτής του Ποταμιού δηλώνει απολύτως αντίθετος με τις πρόωρες εκλογές και τονίζει ότι κάτι τέτοιο είναι αντίθετο και στην πρόταση για συνταγματική κατοχύρωση της τετραετίας.

Ο κ. Δανέλλης αναφέρει επίσης ότι με τέτοιες αντιφάσεις πλήττεται η αξιοπιστία και η σοβαρότητα του νέου φορέα.

Επισημαίνει μάλιστα ότι δεν είναι εθνικά επωφελές να σηκώνουμε ζητήματα εκλογών σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία όπου είναι ανοικτά πάρα πολλά ζητήματα. Όπως αναφέρει μάλιστα η αντίληψή του είναι πως δεν είχε προηγηθεί καμία συζητηση στο αρμόδιο όργανο. 

https://www.facebook.com/left.gr/videos/1933445840007022/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter