«Ανατρίχιασε» με την πραγματικότητα ο Πέτσας

«Ανατρίχιασε» με την πραγματικότητα ο Πέτσας

Αποπροσανατολισμού συνέχεια η κυβέρνηση διά στόματος εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα. Επειδή δεν έχει τι να πει για προσφυγικό, επενδύσεις αλλά ακόμα και για την ασφάλεια που η εγκληματικότητα καλά κρατεί, προσπαθεί να στρέψει τα βλέμματα αλλού.

Τελευταία επιτυχία του κυβερνητικού εκπροσώπου ήταν η δήλωση με την οποία χαρακτήρισε «ανατριχιαστική» μία καθ’ όλα ρεαλιστική αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, περί «αρμούς της εξουσίας» υπονοώντας τη διάκριση μεταξύ κυβέρνησης και εξουσίας αλλά και της διαπλοκής και της διαφθοράς μεταξύ των εξουσιών.

Το επί δεκαετίες πρόβλημα της Ελλάδας, προφανώς για την κυβέρνηση που προσπαθεί να επιστρέψει στην «κανονικότητα» του παρελθόντος μπορεί να είναι και ευχή…

Δηλαδή οι υπόγειες διασυνδέσεις, η διαφθορά και η διαπλοκή…

«Ήταν μια ανατριχιαστική δήλωση αυτή, η οποία έγινε από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης», είπε ο κ. Πέτσας ο οποίος μάλιστα αναφέρθηκε στη συνταγματική διάκριση των εξουσιών.

Αλλά αυτό που είπε ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι έλεγχος των κρίσιμων αρμών της Εξουσίας… αλλά ακριβώς η κάθαρση από τη βρώμα των αρμών…

Και για την ιστορία, ο κύριος Πέτσας είπε:

«Στις κοινοβουλευτικές δημοκρατίες, “αρμοί της εξουσίας”, πέραν της Εκτελεστικής, είναι η Νομοθετική, η Δικαστική, αλλά και τα Μέσα Ενημέρωσης. Που οφείλουν να δρουν ανεξάρτητα από τον έλεγχο της εκάστοτε κυβέρνησης»

Τώρα ποιος θέλει να ελέγξει τι, δεν χρειάζεται να ρωτήσουμε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο…

Εκεί στο «Μέσα Ενημέρωσης» που λέει κρύβεται μια μεγάλη αλήθεια… 

Είναι αυτό που λένε:

Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter