Ανατριχιαστικές αναρτήσεις ρατσισμού, ξενοφοβίας και μίσους από τον μανιακό δολοφόνο της Ανδραβίδας

Ανατριχιαστικές αναρτήσεις ρατσισμού, ξενοφοβίας και μίσους από τον μανιακό δολοφόνο της Ανδραβίδας

«Ρωτάει το παιδάκι. Τι είναι γύφτος; Απαντάω. Τέρας με μορφή ανθρώπου. Ξαναρωτάει. Τα τέρατα τα σκοτώνουμε; Απαντάω. Αυτούς δεν μπορούμε. Αυτός ο παλιόπουστας ο Σημίτης έκανε νόμους υπέρ τους για τους πάρει την ψήφο τους. Α ρε Χίτλερ. Αναστήσου να ξαναδουλέψουν οι φούρνοι…».

Ο ανατριχιαστικός μονόλογος ανείπωτου μίσους και ρατσισμού με σαφή αναφορά στον Χίτλερ και τα κρεματόρια …ανήκει στον μανιακό δολοφόνο της Ανδραβίδας. Αυτόν που χωρίς κανένα δισταγμό ξεκλήρισε προ ημερών εν ψυχρώ μια ολόκληρη οικογένεια με τον πλέον φρικτό τρόπο . Πυροβολώντας στο κεφάλι τους Αλβανούς γονείς και πνίγοντας με τα ίδια του τα χέρια τα δύο αγοράκια τους ηλικίας 1,5 και 2,5 ετών.

Διαβάστε: https://www.documentonews.gr/article/egklima-stin-andravida-sokaroyn-ta-eyrimata-apo-tin-nekropsia-sta-tessera-thymata-ti-leei-i-iatrodikastis-sto-documentonews/?fbclid=IwAR061vqvzrJH4Tx8DI0_taGZmC8M0I0zAS5llNAgMX61f67ZQo0qi5Gtxqg

Είναι δημόσια αναρτημένος στο προσωπικό του ιστολόγιο στο facebook μαζί με άλλα ανατριχιαστικά σχόλια , απειλές και αναφορές μίσους κατά των «διαφορετικών» ανθρώπων και των αλλοδαπών. Σχόλια που δεν προβλημάτισαν ποτέ κανέναν … Αντίθετα ορισμένα από αυτά υιοθετήθηκαν με ένα like από γνωστούς και αγνώστους…Δεν προβλημάτισε ούτε την δήθεν αυστηρή ομάδα ελέγχου των αναρτήσεων στο facebbok που θεωρητικά παρεμβαίνει δυναμικά και απενεργοποιεί λογαριασμούς με περιεχόμενο μίσους κατά ανθρώπων.

Ο συμπολίτες του μανιακού δολοφόνου της Ανδραβίδας, τον περιγράφουν ως ένα πολύ σκοτεινό και ψυχρό πρόσωπο , χωρίς κοινωνικές επαφές , με ακροδεξιές και φασιστικές αντιλήψεις τις οποίες εξέφραζε πολλές φορές δημόσια.

Μέλη τοπικής φιλοζωικής οργάνωσης καταγγέλλουν επίσης ότι, το συγκεκριμένο πρόσωπο είχαν αναφέρει ως εκτελεστή ζώων αρκετοί κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι όμως δεν προχωρούσαν σε επώνυμες καταγγελίες καθώς τον φοβόντουσαν.

Στο προσωπικό ιστολόγιο του μανιακού δολοφόνου υπάρχουν ακόμη προσβλητικές αναφορές κατά του Ελληνικού Κοινοβουλίου που δήθεν σχετίζεται με το Ισλάμ , απαξιωτικές αναφορές κατά του δολοφονημένου από σφαίρα αστυνομικού Γρηγορόπουλου και κατά των Σύρων προσφύγων …

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter