Ανατριχιαστικό βίντεο ρατσιστικής βίας: Ξυλοκόπησε γυναίκα με βρέφος στην αγκαλιά (Video)

Ανατριχιαστικό βίντεο ρατσιστικής βίας: Ξυλοκόπησε γυναίκα με βρέφος στην αγκαλιά (Video)

Σκηνές σοκ εκτυλίχθηκαν στη Λάρνακα, με άνδρα να κλωτσά αλλοδαπή η οποία κρατούσε βρέφος στην αγκαλιά της. Το περιστατικό ρατσιστικής βίας έγινε γνωστό μέσω ενός βίντεο που αναρτήθηκε την Πέμπτη και έκανε τον γύρο των social media.

Tο επεισόδιο άρχισε, σύμφωνα με ανάρτηση του Generation for Change Cy, όταν η γυναίκα ενημέρωσε τον άνδρα για προβλήματα στο αυτοκίνητο που της είχε πωλήσει.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Generation for Change Cy, «Μας ανέφεραν ότι η γυναίκα είχε αγοράσει αυτοκίνητο από τον δράστη, αφού την διαβεβαίωσαν ότι το αυτοκίνητο δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, μετά την πληρωμή, το αυτοκίνητο παρουσίασε κάποια προβλήματα και η γυναίκα πήγε το αυτοκίνητο στον μηχανικό για να επιβεβαιώσει την κατάσταση του αυτοκινήτου, με τον μηχανικό να την ενημερώνει ότι το αυτοκίνητο είχε πράγματι αρκετά προβλήματα».

Όπως μεταφέρει το sigmalive.com, η ίδια ενημέρωση από τις Αρχές αναφέρει ότι η ενημερώθηκε και γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για εντοπισμό του άνδρα καθώς επίσης και λήψης καταθέσεων από αυτόπτες μάρτυρες.

Στο σημείο, όπως φαίνεται στο βίντεο, βρίσκονται και άλλα άτομα τα οποία προσπάθησαν να σταματήσουν τον άνδρα, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα, καθώς επιτίθεται και σε αυτούς με γροθιές.

(ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter