Ανατριχίλα στον Άγνωστο Στρατιώτη: Δάσκαλος σαν… λοχαγός δίνει παραγγέλματα σε μαθητές Δημοτικού! (Video)

Ανατριχίλα στον Άγνωστο Στρατιώτη: Δάσκαλος σαν… λοχαγός δίνει παραγγέλματα σε μαθητές Δημοτικού! (Video)

Ανατριχίλα προκαλεί η συμπεριφορά δασκάλου που πέρασε τους μαθητές του φαίνεται για στρατιωτάκια και τον εαυτό του για λογαγό που τους έδινε παραγγέλματα φωνασκώντας μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Πολλές και ποικίλες αντιδράσεις προκαλεί το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από μητέρα μαθήτριας και απεικονίζει μαθητές από Δημοτικό Σχολείο της Κρήτης μπροστά στο Μνημείο του «Άγνωστου Στρατιώτη», στο Σύνταγμα, να εκτελούν «στρατιωτικά παραγγέλματα», καθ’ υπόδειξη του δασκάλου τους.

Την ώρα της αλλαγής των Ευζώνων, τα παιδιά στέκονται μάλιστα, προσοχή και ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο, όπως τους “διέταξε” ο δάσκαλος που βρισκόταν μάλλον σε παράκρουση, αν κρίνει κανείς από τις φωνές του. 

Μετά τον εθνικό ύμνο, τα παιδάκια διατάχθηκαν “σημειωτόν” και αμέσως μετά άρχισαν να κάνουν επί τόπου βήμα και με το “μαρς” άρχισαν να κάνουν βήμα ταχύ και να φωνάζουν “ένα- δύο” . Κι όλα αυτά, ενώ ανάμεσα στους μαθητές βρισκόταν και ένα ανάπηρο παιδί στο καροτσάκι του, το οποίο ήταν κι αυτό στη σειρά! Όταν τελείωσε αυτό το θέαμα ο δάσκαλος παρήγγειλε…αποθέσατε τις τσάντες σας!

Στη συνέχεια .. αντάμειψε τους μαθητές λέγοντάς τους: «Η προσέγγιση των Ευζώνων απαγορεύεται. Για λόγους συμπεριφοράς, εσείς θα έχετε το περιθώριο ακριβώς 13 λεπτά να πάρουμε μία φωτογραφία ο καθένας…», προφανώς επειδή εκτέλεσαν… άψογα τις παραγγελιές του!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter