Ανατροπή με Ουάρντα ο Βόλος (2-1 τα Γιάννινα)

Ανατροπή με Ουάρντα ο Βόλος (2-1 τα Γιάννινα)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε πάλι στο σκορ αλλά και πάλι όπως και στα δύο προηγούμενα (με Αρη και Ολυμπιακό) δεν μπόρεσε να κρατήσει το σκορ και υπέστη έτσι την πρώτη του ήττα στη Super League από τον ΝΠΣ Βόλου που ανέτρεψε με ηγέτη τον Αμρ Ουάρντα το σκορ και πέτυχε την πρώτη εντός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα με 2-1 στην 5η αγωνιστική.

Ο ΠΑΣ προηγήθηκε μόλις στο 3’ με έξοχο γκολ του Παμλίδη και στη συνέχεια ακυρώθηκε από το VAR, γκολ του Ουάρντα στο 23’, επειδή είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Δουβίκα στον Σάλιακα.

Ο Βόλος μπήκε φουριόζος στο δεύτερο ημίχρονο και κέρδισε πέναλτι έπειτα από χέρι του Σάλιακα, το οποίο αξιοποίησε ο Μπαριέντος (56’). Οι γηπεδούχοι εξακολουθούσαν να πιέζουν και τελικά ήρθε ο Ουάρντα στο 77’ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μπαριέντος, να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Ο διαιτητής Τσαγκαράκης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μπαριέντος, Σιόντη, Σάλιακα, Πέερσμαν, Κολόμπο

BΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Κολόμπο, Σάντσες, Φεράρι, Τσοκάνης (37’ Περέα), Ριένστρα, Μαρτίνες (92’ Nίνης), Ουάρντα, Μπαριέντος, Δουβίκας (80’ Κιάκος).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χουτεσιώτης, Σάλιακας (89’ Μπρένερ), Παντελάκης, Εραμούσπε, Πέερσμαν, Σιόντης (81’ Ντομίνγκες), Κάστρο, Καρτάλης (82’ Ελευθεριάδης), Νάουμετς (61’ Λέο), Παμλίδης, Κριζμάν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter